П'ятниця, 29.03.2024, 15:10















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Лютий » 14

   Сьогодні в РМЦ відбулась методична студія за темою:"Компетентнісний підхід – основна методика НУШ". Студію провів Андрій Драпака- старший викладач кафедри педагогіки, психології та теорії управління освітою ІППОЧО.

Методисти РМЦ, ЗНВР, керівники МО, директори освітніх закладів взяли активну участь у обговоренні шляхів підвищення мотивації учнів до навчання засобами компетентнісного підходу. Відеофрагменти, запропоновані Андрієм Драпакою, проілюстрували наявні проблеми класичного знаннєвого підходу до роботи школи, а практичні вправи показали суттєві відмінності та особливості компетентнісного підходу. Докладно проаналізовано зміст понять «Компетентність» та «Компетенції» . У підсумку студії відбувся взаємообмін досвідом.

Методцентр, за підтримки обласного інституту післядипломної освіти та активної взаємодії з педагогами Глибоччини, працює як школа для вчителя, забезпечуючи науково-методичний супровід учасників освітнього процесу.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 381 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.02.2019 | Комментарії (0)

    День Святого Валентина — щорічне свято, яке припадає на 14 лютого. За легендою, священик Валентин жив у третьому столітті. Тоді римський імператор заборонив своїм воїнам одружуватися, але Валентин продовжував таємно вінчати закоханих. За це його ув’язнили та потім стратили. Перед смертю він написав прощальну записку доньці тюремника, яку кохав усім серцем. Цей лист і став першою “валентинкою”.

Цікаво і активно пройшли в цьому році заходи до дня Святого Валентина в нашому закладі. За день до свята, учні 8-9 класів спільно з класними керівниками та заступником директора з ВР оформили в школі куточок до Дня закоханих – приємний подарунок для своїх менших товаришів та для самих себе.

14 лютого, під керівництвом педагога-організатора, було проведено загальношкільну лінійку присвячену Дню Св. Валентина. Учні 9-го класу Мудрак Тетяна та Онофрійчук Максим розповіли дітям та вчителям про історію виникнення свята та як його святкують.

Також, цього дня діти подарували “валентинки” своїм друзям та вчителям в знак дружби та вірності, любові та поваги.

Заступник директора з ВР Д.В.Зінкевич

Проглядів матеріалу: 368 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.02.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024