Четвер, 25.04.2024, 14:07















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 9
Гостей: 9
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Лютий » 19

Проглядів матеріалу: 697 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2019 | Комментарії (0)

    20 лютого … Ця дата- кривава незагойна рана на сторінках нашої історії. Зринають в пам’яті і в наших серцях ті жахливі події, що відбулися на вулиці Інститутській у Києві. Юні хлопці, обличчя яких ще не торкалося лезо бритви, піднялися на боротьбу за людську гідність, за краще майбутнє для своєї держави. Але якою була ця боротьба? Звичайно, не рівною. Захистом проти ворожої кулі снайпера слугували фанерні щити, а зброєю була - бруківка. Але вони не зважали на це, бо в серці горіла любов до України і жевріла надія бачити її кращою. Та жорстока куля снайперської гвинтівки не вибирає. Один за одним падають наші герої. Але ворогу їх не здолати… Крок за кроком виборювали , відвойовували кожен метр.

Кажуть, час лікує. Час не зміг затягнути рани в наших душах, що їх випалили події лютневих днів 2014 року. І сьогодні знову важким спогадом відгукнулися у серцях учнів Слобідського НВК під час скорботної лінійки. Сльозою пам’яті, болю, сльозою надії виразили свої почуття всі присутні. Тремтливе мерехтіння свічок, блакитно- жовті стрічки, живі квіти , образ Божої Матері і ,звичайно , пісня - « Пливе кача» - це головні атрибути сьогоднішньої події. Вони назавжди закарбуються в душах юних вихованців нашої школи. А свічки віри, надії і любові до нашої матері України горітимуть вічно.

Проглядів матеріалу: 325 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2019 | Комментарії (0)

    З метою виховання у дітей національно-патріотичних якостей, сприяння збереженню історичної пам’яті, формування ціннісних орієнтирів і почуття патріотизму, з метою формування і розвитку мотивації, спрямованої на підготовку до захисту держави і служби у Збройних Силах України, а також виховання в учнів патріотизму, поваги до культурних цінностей українського народу, його історико-культурного надбання і традицій у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. протягом 15-20 лютого було проведено ряд виховних заходів з відзначення 30-ї річниці виведення українських військ з Афганістану. Вчителем історії Голунгою В.І. були проведені інформаційні години присвячені вшануванню мужності та героїзму учасників бойових дій на території інших держав.

18 лютого була проведена вікторина знавців історії (8-9 класи)

(з використанням гри «Відун» - конкурс на знання історії України, доби козаччини, українських військових формувань різних епох, сучасних збройних сил України).

19 лютого для учнів старших класів (9-11) з метою ознайомлення з історією війни в Афганістані був організований перегляд тематичних кінофільмів (документальних фільмів) з нагоди 30-ї річниці виведення військ з Афганістану : «Протистояння», «Афганський злам», «Миротворець», «Останній солдат. Афганістан».

По класах, класними керівниками були проведені бесіди, години спілкування: «Долі, обпалені Афганістаном»; «Вони пройшли Афганістан».

20 лютого вчителем біології Терліон М.М. у 10-х класах були проведені змагання «Рятівник» з надання першої долікарської допомоги та рятувальні роботи. Також, 20 лютого в школі у 10-11-х класах відбувся конкурс «Впоряд», який містив елементи стройової підготовки, підготовлений вчителем Захисту Вітчизни Нікітою Д. П.

Учні 6-го класу показали майстер клас зробивши своїми руками голубів миру, показавши всім, що вони від чистого серця прагнуть жити в прекрасній, вільній та мирній країні, що зветься Україною.

Проглядів матеріалу: 322 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024