П'ятниця, 29.03.2024, 11:58















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Травень » 13 » Нарада –семінар вчителів фізичного виховання Глибоцького району на базі Михайлівського НВК
10:11
Нарада –семінар вчителів фізичного виховання Глибоцького району на базі Михайлівського НВК

     Здоров’я – безцінне надбання не тільки кожної людини, але і всього суспільства. При зустрічах, розставаннях із близькими і дорогими людьми ми бажаємо їм доброго і міцного здоров’я, тому що це — основна умова і застава повноцінного і щасливого життя. Здоров’я допомагає нам виконувати наші плани, успішно вирішувати основні життєві задачі, переборювати труднощі. Добре здоров’я, що розумно зберігається і зміцнюється самою людиною, за-безпечує їй довге й активне життя.

Днями на базі Михайлівського НВК відбулася районна нарада-семінар вчителів фізичної культури «Здоров’язберігаючий освітній простір у навчальному закладі». В роботі семінар-наради взяли участь вчителі фізкультури загальноосвітніх навчальних закладів Глибоцького району  району.Гостей наради-семінару зустрів словами привітання та побажаннями міцного здоров’я директор Михайлівського НВК Каменюк В.К.. Учні даного навчального закладу розповіли про свою рідну школу.

Робота семінару розпочалася науково -методичним блоком « «Школа особистості» та її вплив на формування здорового способу життя в системі фізичного виховання учнів», « Особливості організації навчально-виховного процесу уроків фізичного виховання у навчальному закладі». Учасники семінару обговорили актуальні питання та проблеми викладання фізичної культури на сучасному етапі; ознайомилися із сучасними педагогічними технологіями формування свідомості фізкультурно-діяльної особи та бажаних рис особи-стості будівничого власного здоров’я; визначили основні завдання щодо впровадження гуманістичних засад здоров’язбереження підростаючого покоління шляхом мотиваційної спрямованості до занять фізкультурою учнів та їхніх батьків.

 Наступний етап роботи наради-семінару було відвідування уроку у 9 – му класі за модулем «Туризм» та позакласний туристичний захід серед учнів 7-8 класів на тему «У колі друзів»,  які провів вчитель фізичного виховання Гушул В.І.

Діти під керівництвом вчителя впевнено оволодівають шкільним програмним матеріалом, що підтвердили, як урок так і позакласний захід. Також Василь Іванович звітувався перед колегами за свою роботу, про свої успіхи та плани на майбутнє. А успіхи в роботі дійсно є, про що свідчать грамоти на стенді, отримані спортсменами школи на змаганнях різного рангу. Так наприклад, в цьому навчальному році команда юнаків та дівчат  школи посіла перше місце в першості Глибоцького району з гандболу, другі місця з волейболу серед юнаків, футболу серед дівчат, спортивного орієнтування, третє місце з баскетболу серед дівчат.

В обговоренні проведених уроку та позакласного туристичного заходу взяли участь не тільки вчителі фізичної культури району, а й  адміністрація школи.

По закінченню семінару були прийняті та затверджені методичні рекомендації.

З позитивними емоціями та новими здобутками педагоги роз’їхалися по школах. Побажаємо їм успіхів та нових досягнень! 

Переглянути фрагмент уроку з модуля " туризм " на тему : "Удосконалення техніки подолання умовних перешкод на місцевості"- Тисни тут!

 

Переглядів: 777 | Додав: Ulia_RMC | Теги: Нарада –семінар вчителів фізичного | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
+2  
1 О_С_Намака   (13.05.2014 22:06) [Материал]
applause applause applause

+1  
2 ToniaRMC   (14.05.2014 09:22) [Материал]
applause applause applause applause

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024