Середа, 01.05.2024, 23:57















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Березень » 19 » Особливості використання ІКТ на уроках математики
08:10
Особливості використання ІКТ на уроках математики

Зараз для розвитку інтересу дітей до навчання  недостатньо лише особистісних якостей учителя. Необхідно створити і нові технічні умови навчання  з використання новітніх інформаційних технологій. Саме цій проблемі була приділена увага на районному семінарі-практикумі учителів математики з проблеми «Використання інноваційних технологій у процесі викладання математики як засіб підвищення якості знань».

         Відкрила семінар методист РМЦ – Трошина Ніна Василівна, яка ознайомила присутніх з планом роботи .  Семінар пройшов у нетрадиційній формі : під час засідання круглого столу  своїм досвідом роботи поділилися  вчителі математики Багринівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів Дякон В.Г. і Вінтонік.І.В.

  Директор школи,  Акатріні Михайло Михайлович, зробив цікавий екскурс   в історію села і школи . Поділився  досягненням педагогічного колективу  Багринівської ЗОШ І-ІІІ ст.  з проблеми: «Формування успішної особистості школяра шляхом використання нових інформаційних технологій».  

Презентувала свою творчу лабораторію вчитель Вінтонік Інна Василівна  з теми:«Використання ІКТ на уроках математики  як засобу активізації пізнавальної діяльності та творчого потенціалу учнів».  

Майстер - клас: «Інформаційні технології навчання як один із засобів підвищення ефективності підготовки випускників до ДПА та ЗНО» провела вчитель математики Дякон Віра Георгіївна.

Учасники семінару за круглим столом, з теми: «Використання інноваційних технологій у процесі викладання математики як засіб підвищення якості знань» , дійшли висновку, що поєднання традиційних  та інноваційних  прийомів  навчання надають можливість  вільного розвитку творчої активності і креативності учнів, заохочують учнів до власної творчості. Вчитель математики Черепковецької ЗОШ  Лопуляк  Галина Ярославівна поділилась своїм досвідом з теми : «Шляхи підвищення ефективності навчання математики».

Під час проведення  семінару  методист РМЦ  Трошина Н.В.  звернула увагу на наступні питання:  про атестацію вчителів, про підсумки проведення І,ІІ,ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики, про курси підвищення  кваліфікації, про конкурс «Кенгуру» -2014 . Також була звернута увага на особливість проведення ДПА і ЗНО в цьому навчальному році та на якісну підготовку учнів з математики.

  Семінар пройшов на належному науково-методичному рівні. На семінарі були присутні вчителі математики з усіх закладах освіти району. Розроблені методичні рекомендації семінару. Всі присутні вчителі одержали пакет документів з матеріалами семінару і масу позитивних емоцій.

   

Переглядів: 770 | Додав: Bagrunivka | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
+1  
1 О_С_Намака   (19.03.2014 21:32) [Материал]
змістовно і цікаво проходять семінари-навчання педагогів району.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024