Четвер, 18.04.2024, 04:52















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Лютий » 1 » Школа класного керівника на Глибоччині
09:34
Школа класного керівника на Глибоччині

     Бути класним керівником – дуже важлива місія. Адже завдяки його майстерності зароджується інтерес учнів до навчання, формуються соціальні взаємини між ними, розкривається творчий потенціал учасників освітнього процессу. Майстерність класного керівника не мистецтво, а спеціальність якій потрібно навчатися.

30 січня 2019 року методичним центром управління освіти Глибоцької райдержадміністрації було проведено засідання «Школа молодого класного керівника».

Мета заходу - ознайомлення з сучасними формами організації роботи з класними колективами, технологіями виховання, набуттям нових професійних знань та навиків класних керівників закладів загальної середньої освіти. В рамках школи були розглянуті питання щодо вирішення конфліктних ситуацій в класі.

Програмою заходу було передбачено спілкування з Валентином Мірчовичем Урсу – старшим інспектором Ювенальної превенції Глибоцького відділенні поліції, який акцентував увагу на правопорушеннях, які були здійснені неповнолітніми, .а також про особливості адміністративної та кримінальної відповідальності за вчинення правопорушень, підстави, порядок несення відповідальності за прогули занять без поважних причин, дрібне хуліганство та шкідливі звички.

Практичними порадами з проблеми «Формування мотивації учнів як спосіб підвищення ефективності навчання та психологічні особливості розвитку підліткового періоду» поділилась Валентина Михайлівна Колесник – практичний психолог Глибоцького ліцею.

Петро Сергійович Старовойт завідувач НМЦ виховної роботи та позашкільної освіти ІППО ЧО розповів про роль класного керівника у створенні атмосфери комфорту у класному колективі та розвитку творчих здібностей вихованців, ознайомив зі способами протидії булінгу та протидії торгівлею людьми.

Ще одним гостем Школи була Олена Анатоліївна Раца, методист ІППО ЧО з виховної роботи та позашкільної освіти, яка надала методичні рекомендації щодо застосування електронних платформ та інформаційних ресурсів для полегшення діяльності, як класного керівника так і вчителів.

Повторно переглянути матеріали щодо цифрових поколінь, інформаційних платформ по протидії булінгу та домашньому насильству, вчительських розробок можна в презентації.
 
Переглядів: 448 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024