Четвер, 25.04.2024, 14:32















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 9
Гостей: 9
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Лютий » 28 » Тиждень фізики у Молодійській школі
10:00
Тиждень фізики у Молодійській школі

«Немає абстрактного учня. Мистецтво й майстерність навчання і виховання полягає в тому , щоб розкривати сили і можливості кожної дитини, дати їй радість успіху в розумовій праці…»

В.О. Сухомлинський

З 25 лютого по 1 березня 2019 року в школі був проведений Тиждень фізики, мета якого підвищити інтерес до вивчення фізики, збагатити кругозір та інтелект учнів додатковими знаннями.

Заплановані заходи проводилися у доступній ігровій формі.

Відкриття предметного тижня розпочалося лінійкою, у ході якої учасників освітнього процесу школи ознайомлено з планом проведення заходів, а учні 7-Б класу розповіли про історію розвитку фізики як науки, підкреслили її значимість у нашому житті.

У рамках тижня відбулася виставка дитячих робіт (проектні роботи, стінгазети, явища природи в малюнках і фотографіях) «Що я знаю про фізику?». Були представлені кросворди для розгадування. У кабінеті фізики оформлено виставку висловів видатних людей.

Учням 7-х та 8-х класів було запропоновано цікаві задачі з конкурсу «Левеня» для їх самостійного опрацювання. Учні 9-х класів ознайомилися з розділом «Атомна і ядерна фізика». Вони ж запропонували організувати флешмоб «Природа – це життя», а основою життя є кисень.

Також відбувся конкурс творчих робіт серед учнів 10-го класу на тему «Видатні фізики». Цікаву роботу представила Косташ Аделіна, яка підготувала пізнавальну розповідь про видатного фізика Альберта Ейнштейна, його життя та творчу діяльність. Було продемонстровано фотографії. Учні 8-х класів (команда дівчат «Неон» та команда хлопців «Ерудит») взяли участь у «Брейн-рингу», на якому продемонстрували свої вміння та навички у різних галузях фізики. Учасники команд показали не лише свої знання предмету, а й вміння працювати у команді. Восьмикласники були активними учасниками пізнавальних і веселих конкурсів.

Завершився тиждень заходом, організованим учнем 11-Б класу Павловичем Іоаном на тему « Творці фізичної науки» та ученицею 11-А класу Молдован Мариною на тему «Внесок українських фізиків у розвиток науки». У своїй розповіді Марина звернула увагу школярів та познайомила їх з біографією і науковими досягненнями українського та австро-угорського фізика, електротехніка, винахідника, основоположника вчення про рентгенівське проміння, організатора науки, публіциста, перекладача Біблії українською мовою, громадського діяча Івана Пулюя, чий день народження відзначався 2 лютого.

В ході проведення заходів протягом тижня учні проявили зацікавленість, допитливість, вміння шукати та узагальнювати інформацію, творчо підходити до справи.

 

Переглядів: 339 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024