Середа, 24.04.2024, 11:33















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Листопад » 20 » Тиждень основ безпеки життєдіяльності у Грушівському НВК
10:23
Тиждень основ безпеки життєдіяльності у Грушівському НВК

   Сьогодні, як ніколи, зростає роль освіти у підготовці школяра до самостійного життя у світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає, екологічна ситуація погіршується. Життєво необхідно озброїти дітей знаннями, вміннями і розумінням важливості збереження власного здоров'я. Тому виховання здорового покоління, зі сформованою культурою безпечної поведінки, із засвоєними алгоритмами дій в умовах надзвичайних ситуацій, одне з пріоритетних завдань, яке стоїть перед освітою.

Суть проведення «Тижня знань з основ здоров’я та безпеки життєдіяльності» полягає в ефективній організації навчально-виховного процесу, який дозволятиме учням оволодіти основами знань про здоровий спосіб життя, формувати правила безпечної поведінки та дотримання їх у різних життєвих ситуаціях.

У Грушівському НВК з 10 по 17 листопада  був проведений Тиждень знань з основ здоров’я та безпеки життєдіяльності. У проведених заходах приймали участь як учні старшої, так і молодшої ланки. Хоча наш заклад маленький, все-таки зусиллями вчителів та учнів були проведені наступні заходи та тематичні бесіди:

У понеділок (10 листопада), заступник директора з ВР Зінкевич Д.В. ознайомила всіх присутніх з планом роботи на поточний тиждень. Класовод 2-го класу Попеску М.Г. провела бесіду на тему: « Я обираю здоров’я».

У вівторок (11 листопада), вчителька Галушка Ж.І. провела з учнями старших класів тематичну бесіду про взаємовідносини  між дівчатами та хлопцями та розповіла учням про поширені стереотипи, стигму та дискримінацію хворих.

Середа (12 листопада) стала днем рольових ігор у яких приймали участь майже всі діти старших класів. Учні показували як треба надавати першу медичну допомогу у різних небезпечних ситуаціях та вчили учнів молодших класів «Як сказати НІ!», коли в компанії тобі пропонують цигарки, випивку, наркотики тощо.

Четвер (13 листопада) був днем присвяченим бесідам та тренінгам проведені психологом закладу Албу-Букатар Л.М., а саме: інформаційний тренінг «Здоров’я найвища цінність» (4 клас), бесіда «Здоров’я цінність нашого життя» (6 клас).

У п’ятницю (14 листопада) вчителька початкових класів Мудрак М.Г. та медична сестра закладу Бабюк А.Д. провели усний журнал на тему: «Народна медицина».

Також, цього дня були проведені підсумки Тижня знань з основ здоров’я та безпеки життєдіяльності та визначення найактивніших учнів закладу.

Проведені заходи сприятимуть підвищенню рівня обізнаності дітей у питаннях безпеки життєдіяльності, закріпленню теоретичних знань про небезпеки, що можуть виникнути на території села, району, удосконаленню їх навчання правилам пожежної безпеки і діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

 

Заступник директора з ВР                                                 Зінкевич Д.В.

 

Переглядів: 543 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
0  
1 Данаsss   (20.11.2014 18:20) [Материал]
biggrin biggrin biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024