Середа, 24.04.2024, 10:49















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Лютий » 22 » Тиждень протидії булінгу у Грушівському НВК
16:30
Тиждень протидії булінгу у Грушівському НВК

    Нині серед учнівської молоді надзвичайно загострилася проблема насильства, яке здійснюється самими дітьми одне до одного. До чого може призвести ігнорування булінгу, як його попередити було наголошено протягом Тижня протидії булінгу (з 11 по 25 лютого).

Тиждень був розпочатий з лінійки «Вся правда про булінг», на якій заступник директора з ВР ознайомила учнів з поняттям, формами та ознаками булінгу.

Учні 2-го класу – це маленька сім’я, яка живе за Золотим правилом доброти. Тому, 11 лютого, урок-тренінг організований класним керівником Попеску М.Г. пройшов в дусі дискусій та обговорень. За допомогою вправ «Все в твоїх руках» та «Скринька емоцій» вони дійшли спільної думки, що творити гарні справи, поважати інших, допомагати та підтримувати набагато цікавіше, ніж агресія.

У вівторок учні 8-9 класів взяли участь в анкетуванні «Насильство та його прояви в учнівському середовищі» та переглянули відеоролик «Насильство в школі: міф чи реальність». Організувала дані дійства психолог закладу Садовей М.І.

З учнями 4-го класу, у середу, було проведено класним керівником Беженар Р.І. годину спілкування «Вчимося жити добрими людьми».

У четвер класні керівники 7-8 класів Попович А.М. та Вільчак Д.Д. провели класні години: «Що таке булінг?» та «Що робити якщо ви стали жертвою булінгу?».

У п’ятницю, 15 лютого, заступник директора з ВР у 5-му класі провела інформаційну годину «Профілактика булінгу в учнівському середовищі», метою якого було ознайомити учнів з поняттям, формами та структурою булінгу; виховувати почуття емпатії та переживання до дитини, яка зазнала насильства; розвивати вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації; формувати навики відповідальної та безпечної поведінки.

Наприкінці тижня, в навчальному закладі були розповсюджені пам’ятки «Зупинимо булінг разом!» в яких розміщена інструкція, як реагувати в даній ситуації.

Отже, мети даного тижня було досягнуто. Учні навчились надавати і отримувати допомогу, захищати свої особисті кордони, ознайомилися із рекомендаціями і порадами боротьби з булінгом у школі.

Заступник директора з ВР Д.В.Зінкевич

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 321 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024