П'ятниця, 10.05.2024, 03:07















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Лютий » 4 » Зустріч однокласників «Мелодія шкільних сердець»
14:56
Зустріч однокласників «Мелодія шкільних сердець»

     Шкільні роки – найкращі роки людського життя. На жаль, тільки з плином часу розумієш, на перший погляд, цю просту і банальну істину. Прожити ще хоч раз якусь частину з цього неповторного періоду життя можна за допомогою спогадів, а особливо, коли цими спогадами та враженнями під час зустрічі діляться ті, які сиділи за одною партою, вчились в одному класі, в одній школі...

Другого лютого у Глибоцькій гімназії відбулася зустріч однокласників під гаслом «Мелодія шкільних сердець» , повернулися у дитинство, юність і шкільні дні близько 150 випускників , які закінчили школу 60, 50, 40,45, 35,30, 25, 20, 15, 10, 5 і 1 років тому. Випускники були приємно вражені змінами, які зробили обличчя закладу новим, сучасним. Усіх привітав господар свята – директор гімназії Блисенко Ю.Д..

Особливе враження на всіх присутніх справила зустріч з колишніми вчителями - гостями цього свята - Гуцуляком А.М., почесним директором Глибоцької ЗОШ І-ІІІ ст, який віддав їй майже 40 років , Георгіцею Л. О., Лупуляком В.К. , для яких випускники залишилися такими ж маленькими пустотливими Васильками, Петриками, Оленками.

Кожний випуск мав можливість побачити себе школярем на фотоколажах і трішки засумував за тими далекими шкільними роками, вчителями.

Гордістю школи стали випускники - учасники АТО, яким була відведена окрема сторінка зустрічі і створена відеопрезентація.

Найактивніші випускники розповіли про себе і про свій клас, про свої мрії, бажання, подякували школі за цю зустріч,запросили вчителів на незабутній вальс та залишили на наше велике родинне серце побажання та частинки свого серця.

Подарували усім присутнім пісні випускник-2014 року Гусак Андрій, ведучий свята Крайський О. М., випускники Віталій Добрянський та Олександра Ткачук танцювали запальний танець. Цікаву концертну програму підготували учні гімназії: Козачук Анна, сестрички Іванка та Ліза Зайцеви, Олександра Стрельчук , Евєліна Панцир , Крістина Тодоренчук та Стас Руленко, танцювальний колектив « Мрія»

( Чоботар Олена, Тофан Настя та Аліса..). Допомогли в організації та проведення свята президент учнівського самоврядування Юля Бурла та ведуча свята випускниця , яка закінчила школу 15 років тому, психолог нашого закладу – О. В. Стрельчук.

Особлива подяка організаторам свята : педагогу – організатору Леонтій Є.М. та заступнику директора з виховної роботи Грижюк Н.М..

Вечір пройшов у затишній, приємній атмосфері і не залишив байдужим нікого. Нам приємно було спостерігати за емоціями випускників, бачити в їхніх очах іскринку радості від приємних спогадів. Кожен з присутніх ще раз переконався, що хоча би раз на п' ять років усі дороги зливаються в одну – дорогу до рідної школи, а школа рада зустрічі з ними.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 454 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024