Четвер, 25.04.2024, 07:51















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 8
Гостей: 8
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Травень » 20 » Звіт директора Йорданештської ЗОШ №2 перед громадськістю
12:27
Звіт директора Йорданештської ЗОШ №2 перед громадськістю

 Закінчується  2013-2014 навчальний рік – час підбиття підсумків.

18 травня  - директор  Йорданештської ЗОШ І-ІІ ст. №2  Кирчул Марінела Георгіївна   звітувала перед трудовим колективом та представниками громадськості. Урочистість відбулася в будинку культури села.  На святі був присутній і голова сільської ради Лютик Г.Ф., який завжди підтримує школу та колектив.

Марінела Георгіївна розпочала виступ  такими словами: «Школа – це майстерня, де формується думка підростаючого покоління, треба міцно тримати її в руках, якщо не хочеш випустити з рук майбутнє!». Далі наголосила, що освіта – це багатогранний процес, який досягається лише титанічною працею педагогів у співдружності з батьками й учнями, працею, спрямованою на  відкриття й повну реалізацію природної сутності кожного.

У навчальному закладі – колектив однодумців,  який працює над тим, щоб  школа стала закладом для тих, хто бажає неможливого, має сміливі амбіції й надії. Справді, протягом навчального року відбулося багато подій, про які можна говорити дуже довго, вдалося здобути високі результати у ІІ та ІІІ етапі Всеукраїнських олімпіад, у численних спортивних конкурсах, змаганнях, взяти участь у великій кількості фестивалів та концертів. Головне – у нас залишилася велика кількість приємних спогадів і додалося натхнення так само працювати наступного року, і навіть краще!

Звіт супроводжувався мультимедійною презентацією, яка висвітлила найцікавіші моменти із життя школи впродовж навчального року. Усі присутні, вчителі, батьки та учні, разом пригадали шкільні урочистості, традиційні свята, конкурси, лекції, тематичні тижні, найцікавіші відкриті уроки, буденні справи, які водночас є надзвичайно важливими для школи.

На завершення директор наголосила, що стратегія роботи на новий навчальний рік – це виховання дитини, яка повинна бути насамперед здоровою, повинна  уміти робити вибір, знати та поважати закон, толерантно ставитися до оточуючих, володіти сучасними технічними засобами комунікації, бути зорієнтованою на професійне визначення.

Завершився звіт виступами учнів, які продемонстрували свої неймовірні таланти та здібності. Концерт учнівських колективів був  присвячений Дню матусь, татусів та Дню захисту дітей.

 Опаіць  Марія Іванівна

педагог-організатор та вчитель румунської мови

Переглядів: 672 | Додав: Ulia_RMC | Теги: Звіт директора Йорданештської ЗОШ № | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
+1  
1 ToniaRMC   (21.05.2014 09:21) [Материал]
applause applause applause

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024