П'ятниця, 19.04.2024, 02:36















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Вересень » 16

    Початок  навчального року  у Волоківській школі  насичений різними цікавими подіями: свято Першого дзвоника, перший урок, акція «Замість квітів-підтримай армію», Благодійний ярмарок, презентація куточка слави «Буковинці-герої АТО», «Слава небесній сотні», фотомарафон «Україна-єдина країна»,-саме такий патріотичний настрій панував у школі у перший навчальний тиждень. Далі-робочі збори учнівського самоврядування, на яких обрали учнівський актив, президента шкільного самоврядування, учнівську раду, окреслили плани на майбутнє.

Традиційно, другий навчальний тиждень у школі-тиждень спорту, в рамках якого вчителями фізичного виховання було проведено Олімпійський урок та загальношкільну спартакіаду Старти надій. Спортивне свято відбулось у п`ятницю, 12 вересня, на сільському стадіоні. Учні змагалися у бігу на різні дистанції, у стрибках, різних естафетах.

 Перемогли, як завжди-дружба, спорт, здоров`я.

Проглядів матеріалу: 590 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.09.2014 | Комментарії (1)

   У рамках проведення Олімпійського тижня, 12 вересня у Багринівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, пройшов Олімпійський день у початковий школі. Девіз дня:  «Швидше! Вище! Сильніше!». У школі було проведено урок "Історія олімпійського руху" для учнів початкових класів. Під керівництвом вчительки Топало Марії та групою старшокласників було підготовлено цікаву історичну інформацію про зародження Олімпійських ігор у древній Греції, про відродження ігор сучасності. Наймолодші учні школи дізнались про причини зародження ігор, про умови їх проведення, про вимоги до учасників олімпіад. Вчителем було підготовлено презентацію історії відродження ігор сучасності та їх періодичність.

Це був тиждень спортивних змагань, ігор, естафет. Хлопчики та дівчатка демонстрували свою спритність, швидкість, витривалість у стрибках в довжину, бігові на 30 метрів, командних естафетних змаганнях. 

Тиждень минув швидко та спогади про цю яскраву подію в шкільному житті ще довго виринатимуть з пам'яті...

 

Проглядів матеріалу: 566 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.09.2014 | Комментарії (1)

   Школа  - це та родина, яка об'єднує всіх, яка приймає у свої обійми кожного, хто потребує підтримки, доброго слова та  поради. Шкільна родина  - це  букет квітів, в якому  кожна дитина -  бутончик, який потребує умов для того, щоб розкрити свої пелюстки. А ми, вчителі, це той промінчик світла,  який робить все, щоб наші "бутончики" розцвіли.

В Йорданештській ЗОШ №2 кожен  тиждень у шкільній родині розпочинається по - різному. За традицією,  класні колективи, які поділені на гурти,  по черзі мають відкрити тиждень та в п'ятницю передати естафету іншому гурту.

Цей тиждень гурт "Мугурел" на чолі з класним керівником Кирчу Марією Григорівною  взявши естафету у педагога-організатора школи  продовжили  в тому ж патріотичному дусі нести славу тих, які захищають Батьківщину. Запаливши свічечку  учні та вчителі помолились за рідну Україну. Синьо - жовті стрічки, прапорці, розмальовки  на обличчях у формі сердець -  теж у синьо - жовтих тонах, додали нашим учням ще більше впевненості та надії на краще майбутнє. Староста класу Кирчу Марінела прочитала всім лист, який вона написала пораненим солдатам, що лежать у військовому шпиталі м. Чернівці. Це були слова, які йшли від серця та зігріють поранені серця солдатів і вони, прочитавши ті рядки, наберуться ще більшої мужності та подолають все.

Йорданештська шкільна родина почала "плести нитку надії" та її кінець буде там, де сонечко усміхнеться широко - широко і над синім небом запанує мир. А ми надалі керуємось словами:"Патріотизм — це не любов до ідеї, а любов до Вітчизни".

                Опаіць М.І.

Проглядів матеріалу: 585 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.09.2014 | Комментарії (1)

      12 вересня  в Йорданештській  ЗОШ I-III ст. були проведені вибори Президента школи. На пост президента претендувало двоє кандидатів:

Савюк Віолета – учениця 8-го класу;

Леонтюк Данієла - учениця 8-го класу.

В голосуванні приймали участь учні 5 – 11класів. За більшістю голосів президентом шкільного парламенту  обрано Леонтюк Данієлу - 59 голосів. Савюк  Віолета -  21 голосів. Заступником президента обрано Петрюка  Андрія – учня 8– го класу. Новообраний президент подякував всім за підтримку.

 

Проглядів матеріалу: 573 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.09.2014 | Комментарії (0)

   12 вересня 2014 року у школі пройшли змагання, присвячені Олімпійському уроку і дню фізичної культури. У змаганнях взяли участь юнаки та дівчата 9-х, 10-х та 11-х класів. 40 спортсменів виборювали першість у таких видах спорту:

Біг 60 - 100 метрів;

Біг 400 - 800 метрів;

Біг 4х 100 метрів.

На змагання були присутні заступник директора з виховної роботи Кирстюк Ю.С., класні керівники, учні середніх та початкових класів. Переможці були нагороджені грамотами та дипломами.

Проглядів матеріалу: 547 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.09.2014 | Комментарії (0)

     З 8 по 12 вересня в Турятському НВК відбувся Тиждень олімпійських ігор. Дошкільна ланка приймала активну участь під девізом :

«Здоров’я людини-найбільше багатство.

 Його не можна купити.

 Його не буває в житті

забагато. Без нього не можна у щасті прожити».

   В кінці  цього тижня була проведена зустріч з збірною багаторазових  чемпіонів України  (Турятського НВК)  серед дівчат з футболу та міні футболу. Малеча була у захваті від розповіді, гри та знайомства з колективом.

Проглядів матеріалу: 550 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.09.2014 | Комментарії (1)

Проглядів матеріалу: 1121 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.09.2014 | Комментарії (0)

    15 травня в Стерченському ДНЗ проводились Олімпійські змагання «Веселі старти» серед вихованців різновікових груп. Щоб підтримати малечу на спартакіаду завітали сільський голова Будей Н.В., батьки, вихователі та вихованці закладу.

Метою змагання була популяризація серед дітей заняття фізичною культурою, пропаганда здорового способу життя, виявлення кращих фізично розвинених дітей. Участь у змаганні приймали дві команди: «Олімпійці» та «Чемпіони», кожна команда мала свою емблему та девіз. Вихователі Боднарюк Є.П. , Бельчук Я.П.  намагалися створити атмосферу свята в іграх - змаганнях, виховували в дітей почуття дружби та взаємодопомоги.

Розпочали змагання команди із привітань один одного, змагання проводилися у командному та особистому заліку. У програмі змагань біг на швидкість, стрибки в довжину з місця, метання на дальність, комбінована естафета, ігрові вправи.

За результатами змагань перше місце зайняла команда «Олімпійців», а друге місце дісталося «Чемпіонам». Капітани обох команд були нагороджені грамотами, а всім учасниким змагань було вручено солодкі призи. 

Вихованці навчального закладу показали хороші результати, що є показником щоденних занять з фізичної культури.

Залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом у дошкільному віці не лише корисно, але й дуже весело.

Проглядів матеріалу: 602 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.09.2014 | Комментарії (1)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024