П'ятниця, 29.03.2024, 13:22















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Вересень » 17

«Спорт стає засобом виховання тоді,

 коли він  - улюблене заняття кожного»

В.Сухомлинський

     Вчора, 16 вересня у Купському НВК № 2 проводилося урочисте відкриття шкільної спартакіади.

Свято розпочалося з шикувань і рапортів фізоргів кожного класу. Директор Костянтин Васильович Богданюк щиро привітав юних спортсменів та побажав їм успіхів у змаганнях. Вчитель фізичного виховання  Василь Георгійович Дулгер ознайомив учнів зі змістом спортивної програми та оголосив  правила поведінки на спортивному майданчику.

В день відкриття учні нашої школи випробували свої сили у естафетному бігу 4х50, підтягування на високій і низькій  перекладені  та  перетягування линви.

 На стадіоні панувала святкова атмосфера. Всі учні були активними, веселими і дуже наполегливими, прагнучи високих результатів.  

Наше життя – це рух, де все змінюється, розвивається, рухається. Отож, і спортивне життя нашої школи теж рухається уперед.

 Сьогодні на полі нашого шкільного стадіону проводитимуться зональні змагання з футболу, у яких братимуть участь команди Волоцької ЗОШ, Луковицької ЗОШ та Станівецького НВК.

Побажаймо їм успіхів!  

Проглядів матеріалу: 598 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.09.2014 | Комментарії (1)

    З метою відзначення Міжнародного дня миру Представництво Організації Об’єднаних Націй в Україні за сприяння Міністерства освіти і науки України проводить 19-22 вересня 2014 року Всеукраїнську освітню кампанію «Голуб миру» під гаслом «Право народів на мир» (лист МОН від 31.07.2014 №  1/9-387).

Міжнародний день миру був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 1981 році Резолюцією Генеральної Асамблеї A/RES/36/67. Започаткування Дня миру свідчить про те, що ООН спрямовує свої зусилля на підтримку миру в усьому світі та закликає всіх людей на планеті згуртуватися на шляху досягнення цієї мети. В 2002 році Президент України підписав Указ від 05.02.2002 № 100/2002, яким проголосив 21 вересня Національним Днем миру.

У 2014 році Організація Об'єднаних Націй обрала тему «Право народів на мир», щоби ще раз наголосити на важливості принципів, закладених Декларацією Генеральної асамблеї ООН про право народів на мир, з центральним твердженням про те, що стійкий прогрес людства та реалізація прав людини залежить від миру та безпеки.

Міжнародний день миру надає можливість завдяки освітнім програмам привернути увагу дітей та молоді до питань важливості миру і принципів гуманності, свободи, добра і поваги до різноманіття.

В Україні, Організація Об'єднаних Націй вже втретє ініціює всеукраїнську кампанію «Голуб миру», в той момент, коли питання миру є особливо нагальними для України. Закликаємо всі заклади освіти району приєднатися до кампанії та провести в школах: уроки, покази фільмів, обговорення та інші заходи, мета яких – пропаганда миру і толерантності; організація створення учнями масових формацій у формі голубів миру або інших формацій, які засвідчують позицію школярів та дорослих щодо прагнення миру ; написання листів привітання та підтримки внутрішньо переміщеним дітям та їх родинам.

 

Просимо надіслати фотографії фігур «голубів» до районного методичного центру до 20 вересня 2012 року  на електронну адресу: metod_centr_gluboka@ukr.net

Проглядів матеріалу: 599 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.09.2014 | Комментарії (0)

«Моя хвала живим, як і померлим,

Отим борцям за будуче України,

Тим страдникам за друзяків найпершим,

Що сяють нам у чарівній красі!

Уперед за край рідний та волю,

За окутий пригноблений люд,

Хоч нічого не знайдеш, крім болю,

Хоч нас жде не віддячений труд!»

учениця 9-А класу Гаїна Олена.

    Сьогодні дуже багато солдатів знаходяться на передовій захищаючи нашу Батьківщину. Сотні поранених знаходяться в лікарнях. Щоб підняти бойовий дух наших захисників, учні Турятського НВК, яким не байдужа доля нашої країни, вирішили долучитись до акції «Лист пораненому солдату».

Школярі намалювали малюнки, склали вірші для наших захисників. Висловлювали свої думки, почуття і переживання за долю наших братів, батьків, рідних і близьких – солдатів, які ціною власного життя здобувають мир.

Проглядів матеріалу: 7624 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.09.2014 | Комментарії (3)

     Страх відіграє важливу роль у житті дитини, з одного боку, він може вберегти від необдуманих і ризикованих вчинків. З іншого боку – стійкі страхи перешкоджають розвитку особистості дитини, сковують творчу енергію, сприяють формуванню непевності й підвищеної тривожності.

Профілактика страхів складається, насамперед, у вихованні таких якостей, як оптимізм, впевненість у собі, самостійність. Дитина повинна знати те, що їй потрібно знати за віком, про реальні небезпеки й погрози, і ставитися до цьому адекватно.  

 З метою профілактики страхів у дітей працівники психологічної служби  Глибоцької ЗОШ І-ІІІст. провели заняття з учнями 5-7-х класів «Я зможу подолати свій страх».  -

Корекція страхів здійснювалася за допомогою ігротерапії та арт-терапії.  Малювання використають у корекційних цілях. Малюючи, дитина дає вихід своїм почуттям і переживанням, бажанням і мріям, перебудовує свої відносини в різних ситуаціях і безболісно зустрічається з деякими страхами, неприємними образами, що травмують.

 Важливість активної корекційної роботи з дитячими страхами обумовлена тим, що сам по собі страх здатний впливати на розвиток різних сфер особистості дитини.

Проглядів матеріалу: 599 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.09.2014 | Комментарії (0)

         У наш час швидких технологічних змін та інновацій дуже важливо отримувати найсвіжіші відомості про застосування нових рішень та підходів в освіті, вдосконалювати власні педагогічні навички, формувати в учнів нові компетенції та бути лідером у своїй сфері.

        Відповідно до плану роботи Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА, 16 вересня 2014 року на базі Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області відбувся вебінар для вчителів іноземних мов із проблеми «Основні напрямки викладання іноземних мов у закладах освіти області у 2014/2015 н.р.».

В роботі даного вебінару взяли участь вчителі іноземних мов Глибоцького району на чолі з методистом Вірою Заяц та керівником районного методичного об'єднання вчителів французької мови Марією Кирчу.

Педагоги мали змогу почути наступні виступи:

 - Тамара Богачик, заступник директора з науково-методичної роботи ІППОЧО, детально розповіла про організацію методичної роботи в закладах освіти в умовах динаміки розвитку освітніх процесів, відзначила високі результати на ІV етапи Всеукраїнської олімпади з іноземних мов, окреслила основні завдання на 2014/2015 н.р.;

- Любов Якименко, провідний фахівець із ЗНО та тестових технологій групи моніторингу ДОН Чернівецької області, у своєму виступі надала детальний аналіз  результатів  ЗНО – 2014, звернула увагу на основні проблеми у підготовці випускників до зовнішнього незалежного оцінювання;

- Світлана Куриш, завідувач НМЦ ІММВ та Валентина Гладка, методист НМЦ ІММВ. вказали освітянам районів на пріоритетні напрямки викладання іноземних мов у даному навчальному році, про залучення вчителів до міжнародних курсів, зокрема до участі в Літніх мовних школах для вчителів та курсах Британської Ради;

- Діана Романовська, завідувач НМЦ практичної психології і соціальної роботи ІППОЧО розповіла присутнім про психолого-педагогічну допомогу при посттравматичних реакціях, звернула увагу на психологічний супровід учнів під час навчально-виховного процесу, на виховні функції  педагога в умовах інформаційного тиску.

 Під час проведення вебінар-наради відбулося он-лайн спілкування між організаторами вебінару та освітянами області. Кожен мав змогу поставити запитання та отримати вичерпну відповідь.

 Слід подякувати адміністрації Глибоцького ліцею за професійно  облаштовану студію для участі у вебінарі.

                                           Віра Заяц, методист з іноземних мов РМЦ

 

 

Проглядів матеріалу: 586 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.09.2014 | Комментарії (1)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024