Субота, 20.04.2024, 12:19















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Вересень » 29

    Під такою назвою у неділю, 28 вересня, в районному будинку творчості та дозвілля відбулася благодійна мистецька акція на підтримку українських військових. Основною метою акцію було привернення уваги якомога більше жителів Глибоччини до проблем військових, які були поранені в зоні проведення АТО. Під час проведення заходу всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять всіх тих, хто загинув захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої України. Перед присутніми виступили актори Чернівецького академічного музично-драматичного театру ім. Ольги Кобилянської, гурт виконавців естрадної пісні під керівництвом Народного артиста України Левка Дутковського у складі Олесі Равлюк, Марини Димушко та Василя Пенюка, Заслужений артист України Василь Данилюк, Заслужені артисти України Оксана Савчук та Іван Кавацюк (дует «Писанка»). Керівник та головний режисер творчого проекту – Іван Пілат. Своєю грою актори не тільки достукалися до всіх сердець, а й у більшості присутніх в залі викликали сльози та слова великої вдячності. Кожну представлену постановку переривали гучні оплески. Всі разом молилися за Україну, за український народ, за наших вйськових.

На завершення акції в.о. голови райдержадміністрації Григорій Тіміш вручив подяки та грошову допомогу трьом присутнім військовослужбовцям, які саме перебували вдома у відпустці і на початку жовтня п.р. відправляться знову на Схід України обороняти нашу землю. Протягом проведення заходу тривав збір коштів. Загалом присутніми було зібрано 29061 грн., які пропорційно розділено та одразу ж і вручено 10 раненим військовослужбовцями нашого району. Така ж благодійно-мистецька акція відбулася того ж дня і в с.Старий Вовчинець, де завдяки небайдужості наших земляків було зібрано понад 12 тис.грн.
Проглядів матеріалу: 595 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 29.09.2014 | Комментарії (0)

    27 вересня в Йорданештській ЗОШ I – III ст. відбулися батьківські збори. Про роботу батьківського комітету за 2013-2014 н. р. звітував його голова Меглей І.Ф., який подякував батькам  за сприяння в проведенні збору спонсорських коштів та їх витрати на потреби школи. Також Ілля Флорович акцентував увагу батьків на їхній  роль у вихованні дітей.

У своєму виступі директор школи Шапка Ф.А. подякував батькам за сприяння у проведенні ремонту школи до нового 2014-2015 н.р., про стан підготовки  школи до осінньо – зимового періоду, харчування дітей та дисципліни у школі. За результатами навчально - виховного процесу перед батьками виступили ЗДНВР – Шапка М.Г., та ЗДВР – Опаіць Л.Г.  

На зборах був присутній та виступив перед батьками сільський голова Лютик Г.Ф. Був обраний батьківський комітет  у складі 7 осіб. Головою Б/К було  обрано одноголосно одного з самих активних батьків, депутата районної ради Меглея І.Ф., а секретарем – Лук’янюк Є.І. В цей же день були проведені батьківські збори по класах, під час яких класоводи та класні керівники зробили аналіз навчально - виховного процесу та були обрані класні батьківські комітети.

Проглядів матеріалу: 496 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 29.09.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024