Четвер, 18.04.2024, 10:30















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Вересень » 18

Мир на землі – це затишок і тиша,

Це сміх дитячий  і душі політ ,

Коли поет чарівні вірші пише

Про незвичайний , дивовижний світ …

    17 вересня практичним психологом Михайлівського НВК Анастасією Іванівною Унгурян в рамках відзначення Міжнародного дня миру був проведений тренінг «Мир та дружба». Метою даного заняття було поглибити знання учнів про  Міжнародний день миру, формувати потребу  нести особистий вклад у збереження миру та творення добра на Землі, оволодіння навичками колективної роботи, взаємодопомоги у вирішенні проблем.

   На початку заняття діти озвучили свої очікування. Наступним етапом було продовжити фрази: «Друг це той, хто…», «Мир – це…». Прослухавши невелике повідомлення про історію відзначення Дня миру, учні в режимі мозкового штурму відповідали на питання яким би хотіли бачити світ і що можна зробити, щоб світ став кращим?

За допомогою гри «Знайди собі подібного», учасники могли відчути всі переваги дружби, а також дізналися, як відчуває себе той, хто залишився поодинці, без друзів.

Зняти напруження та розслабитися допомогла релаксаційна вправа «Я – зірка».

Наступним етапом заняття стали вправи «Голуб миру і дружби» та «Ланцюжок побажань». Діти написали свої побажання на фігурках голубів, які виготовили власними руками та прикріпили їх на стіннівку.

На завершення усі поділилися своїми враженнями від заняття та зробили висновок, що найбільше в світі щастя — це мир на землі, коли на ній розквітають чарівні квіти, а люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, а діти вчаться, здобувають знання, щоб зробити наш край ще прекраснішим. Мир на землі — це найбільше благо, бо завжди дуже добре жити всім там, де є доброта і любов, взаєморозуміння і терпимість, де між усіма налагоджені добрі стосунки.

Проглядів матеріалу: 626 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.09.2014 | Комментарії (0)

    Осінь. Пора збиратися у вирій. А мені так не хочеться відлітати із краю, якого з діда-прадіда вважаю своєю Батьківщиною. «Аж поки обертається Земля, нема без України журавля», - про це наклекотав мені змалечку батько, а він колись дізнався від діда Івана, на обійстя якого ми ось уже кілька поколінь повертаємося до родинного гнізда.

     Для кожної живої істоти – чи ти птах, чи ти людина – важливо знати, що є на землі місце, де тебе люблять і чекають, де ти почуваєшся господарем. І я теж маю таке місце – на обійсті діда Івана, у селі поблизу гарного міста Щастя.

     Цього року тут щось трапилося: загриміли постріли, криваво зачервоніли заграви, заголосила дружина діда Івана, пригортаючи  до серця малих лелечат-внучат. Але я не кинув свого гнізда, мене не злякали ані вибухи, ані стовпи вогню…

      Тепер я збираюсь у вирій. Мені не страшні ані океанські шторми, ані пустельні буревії, бо я тут лишаю своє серце. А в лелечому серці лише одна мрія: «Люди, збережіть моє гніздо! Поверніть мир у моє місто, припиніть вбивати одне одного, а я вам віддячу сторицею – я прилечу навесні і принесу в кожен дім щастя. Люди, послухайте старого лелеку!!!»

    Рєпіна Анастасія – учениця 7-А класу Глибоцької ЗОШ І-ІІІст.

Проглядів матеріалу: 582 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.09.2014 | Комментарії (1)

/Files/photogallery/829/G9rrR6c24g4 (1).jpg    Напередодні Дня миру в 7-а класі Глибоцької ЗОШ І - ІІІ ст.  пройшов УРОК МИРУ. Україна пережила багато горя, війн в минулому. Ніхто і подумати не міг, що війна прийде в наш дім. Ми далеко від військових дій, але війна торкнулася і нас. Загинув наш земляк і випускник  нашої школи - Костя Лукянюк. Ми хвилиною мовчання вшанували память Кості і багатьох учасників АТО, які віддали життя за незалежність і цілісність України. Багато випускників нашої школи знаходяться в зоні АТО - це Загарюк Олександр, Москалюк Андрій, Іонець Іван, Крилюк Ілля. Деякі захищають береги Азовського моря - Закревський Іван, Коврик Тарас. Учні нашого класу з батьками вирішили написати їм листи підтримки. Щоб швидше листи дішли ми їх сфотографували і відправили в соціальні мережі на сторінки хлопців. Ми отримали відповіді від хлопців з словами подяки. Хлопці писали небагато, але всі пишуть, що будуть оберігати наш спокій і мир, щоб ми жили мирно та щасливо.

Проглядів матеріалу: 594 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.09.2014 | Комментарії (1)

     З 8 вересня 2014 року по 12 вересня 2014 року в Тарашанській ЗОШ І - ІІІ ст. проходив тиждень фізичної культури та спорту. У змаганнях прийняли участь учні Тарашанської ЗОШ І - ІІІст., Станівецького НВК, Опришенської ЗОШ І - ІІІ ст., Привороцької ЗОШ І - ІІ ст. Змагання проводилися з таких видів спорту: футбол, волейбол, легка атлетика. Змагалися близько 80 учнів. Змагання проходили у дуже напруженній та цікавій боротьбі.
Переможці були нагородженні похвальними листами. кращі спорцмени були відібрані для змагання в 70 районній спартакіаді.  

 

Проглядів матеріалу: 544 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.09.2014 | Комментарії (0)

   В Глибоцькому ліцеї проходять заходи в рамках Олімпійського тижня:

 Олімпійський урок з учнями 6-7 класів, де школярі мали змогу поспілкуватися з відомим спортсменом, випускником Глибоцького ліцею, Хмельницьким Богданом Вікторовичем.
Відбувся конкурс "Малюнок на асфальті на олімпійську тематику" серед учнів 7 класів.
Товариська зустріч з футболу між ліцеїстами 8-х класів.
 

Проглядів матеріалу: 707 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.09.2014 | Комментарії (0)

    Відзначення всесвітнього Дня миру цьогоріч на нашій Батьківщині має особливе значення, адже МИР-єдине важливе на сьогодні слово для кожного українця. У Волоківській ЗОШ І-ІІІст. учні долучились до ініціативи ООН з проведення Всеукраїнської кампанії «Голуб миру» та створили власноруч голубів миру. Хай наші маленькі вісники миру принесуть мир і спокій в Україну і цілий світ!

 

 

Проглядів матеріалу: 650 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.09.2014 | Комментарії (1)

Проглядів матеріалу: 5042 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.09.2014 | Комментарії (4)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024