Четвер, 28.03.2024, 16:47















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Вересень » 19
У Коровійській ЗОШ пройшла зустріч з випускником школи, який повернувся з АТО. Мороз Олексій: «Дякую за листи. Там, в АТО, ми їх перечитували і, навіть, зробили СТІНУ з листів.Ці листи я також передам хлопцям на Схід».

Живучи під мирним небом, у злагоді один з одним, 23 роки незалежності ми навіть не замислювались над тим, що може нести з собою війна.

    15 вересня старшокласники Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. мали змогу поспілкуватися із випускником Морозом Олексієм Дмитровичем, який повернувся із зони АТО у десятиденну відпустку.

      Ще 4 роки тому це був сором’язливий хлопець, а сьогодні – дорослий, змужнілий, мудрий захисник Вітчизни, в очах якого діти побачили невимовний сум, біль за своїми побратимами, які віддали своє життя заради нас, заради України. А в душі – безмежне бажання миру.

      Учні оплесками зустрічали і проводжали Олексія. Хлопець звернувся до старшокласників із закликом бути справжніми патріотами, пам’ятати подвиг наших героїв.

       Хвилиною мовчання присутні вшанували загиблих. Дівчата не могли втримати сліз.

       Олексій закликав нас усіх звернути увагу на вміння і навички надання першої медичної допомоги.

     Директор школи Ольга Георгіївна Лупуляк разом з сільським головою Георієм Васильовичем Флюндрою звернулися до Олексія зі словами підтримки і передали грошову допомогу, зібрану педагогічним колективом школи і мешканцями села для його реабілітації.

      Одинадцятикласники декламували вірші, в яких звучав заклик до миру.

     Наступного дня Олексій повернувся у військову частину. Тож, нехай йому щастить і Господь його береже!

    ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 689 | Завантажив: Коровійська_ЗОШ | Дата: 19.09.2014 | Комментарії (1)

     В районному методичному центрі управління освіти відбулося засідання творчої групи вчителів  математики щодо ущільнення навчального матеріалу предметів природничо-математичних дисциплін. Розроблено орієнтовне календарне –тематичне планування для  5-11класів. Розроблено методичні рекомендації щодо ущільнення програмного  матеріалу.

Проглядів матеріалу: 556 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.09.2014 | Комментарії (0)

   Сьогодні, як ніколи важливим є участь молоді в суспільно-політичному, культурному, а особливо, патріотичному, житті району. Саме тому, з ініціативи в.о.голови райдержадміністрації Григорія Тіміша вже вдруге в залі засідань РДА відбулася зустріч активної молоді району. Участь у заході також взяли в.о.керівника апарату райдержадміністрації Валентина Безверхня, начальники відділу у справах молоді та спорту Ольга Сабран та відділу культури Ольга Крючко, представники управління освіти, управління праці та соціального захисту населення.

Основною метою зустрічі стало підготовка та організація святкування Дня миру на Глибоччині, розвитку Глибоцького молодіжного руху «Молодь проти війни» та створення молодіжного парламенту.
Присутні молоді люди звернулися з бажанням провести у неділю, 21 вересня, «Марш миру».
Разом узгодили заходи, які саме відбудуться. Участь у заходах зголосилися взяти представники Глибоцького громадського формування «Козацька варта». Обговорили організаційні питання. Дані зустрічі дозволяють розробити комплекс заходів, які направлені на виховання лідерських якостей, розвиток організаторських здібностей молоді, залучення їх до активної участі в культурному, громадському та духовному житті Глибоцького району, ознайомлення з діяльністю органів виконавчої влади, місцевого та шкільного самоврядування. Додатково повідомляємо, що активна молодь Глибоччини для більш детальної інформації можуть звертатися у відділ у справах молоді та спорту райдержадміністрації І поверх каб. № 1 або за телефоном 2-43-54.

Проглядів матеріалу: 593 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.09.2014 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 1056 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.09.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024