Четвер, 18.04.2024, 22:21















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Вересень » 23

    В Черепковецькій ЗОШ відбулося  традиційне  свято «Посвята в старшокласники». Головною метою нашого навчального закладу є всебічний розвиток особистості кожного школяра , підготовка його до самостійного життя в умовах сьогодення, формування справжнього громадянина України.      Із батьківських обіймів ви вступили  до цього Храму  Знань. Тут ви вивчаєте і будете вивчати основи наук. Ви повинні стати справжніми громадянами незалежної України.       

Нарешті! Які Ви щасливі 
Що вже дочекалися змін 
Часи несподіваних зривів 
Часи вулканічних новин. 
Зараз ми запрошуємо винуватців нашого свята до зали. І право провести їх по цій стежині, яка веде у веселе, але відповідальне життя старшокласників надається учням 9 класу та їх класному керівнику Куляк М.І.

Ведучі свята Карабовська Майя та Максимюк Степан наголосили,що після веселих конкурсів,цікавих ігор та дотепних порад, настав час проголосити клятву старшокласника.  Ми учні 9-го класу обіцяємо: 
Ми учні 9-го класу обіцяємо: ставитися з повагою до вчителів та своїх однокласників, бути гордістю своєї школи, ніколи н запізнюватися на уроки, завжди виконувати домашнє завдання, отримувати тільки дванадцятки! 
Клянусь! Клянусь! Клянусь! 
Ми врахували всі ваші старання 
Ви подолали всі випробування 
Не треба друзі вже переживати 
Настав час вас привітати 
Вітаємо старшокласників 2014 року!!!! ! 

   Педагог організатор                                                  Колотило С.І.

Проглядів матеріалу: 640 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.09.2014 | Комментарії (0)

   Уже чотири роки поспіль  члени  гуртка «Велосипедний туризм» Глибоцького центру туризму  на базі Карапчівського ліцею  беруть  участь у транскордонному проекті між Глибоцьким центром туризму та Клубом дітей і учнів м.Редеуць (Румунія).

У перший рік після започаткування проекту наші гуртківці здійснили похід першої категорії складності  Південною Буковиною, де відвідали багато монастирів, які занесені у список Всемирної спадщини  ЮНЕСКО . У 2012 році дійшли до Біказького каньйону, міст Пятра Нямц та Тиргу Н́ямц.

Минулого року  ми попрямували у Кимпулунг Молдовенеск , відвідали ще декілька монастирів Буковини та прекрасну соляну шахту у с. Качіка.

Цього року шість учнів  Карапчівського ліцею ім. М. Емінеску разом зі своїми вчителями  Товарницьким  Василем Георгійовичем, Товарницьким Іваном Георгійовичем та Бостаном Костянтином Ауреловичем пройшли на велосипедах дистанцію з-понад 400 км протягом семи днів. Почали похід у Карапчеві,  потім через м. Редеуць , с. Сучевіца , с. Пожорита  та с. Кирлібаба, дійшли  до Марамуреша . У    м. Борша  ми відвідали найвищий водоспад Румунії – Кінський водоспад ( Сascada Cailor), Бирсанський монастир,  «Веселий цвинтар»  у Сепинці і найвищу дерев’яну споруду у Європі – монастир Сепинца-Пєрь.

Повертаючись  додому,  відвідали  м.Солотвино, Географічний центр Європи та    м. Рахів. За сім днів гуртківці встигли ознайомитися з прекрасними місцевостями Румунії та України.

У здійсненні цієї прекрасної подорожі  завдячуємо Генеральному консулу Румунії у Чернівцях Елеонорі Молдован, а також директору Клубу дітей та учнів       м. Редеуць( Румунія) Думітру Помогач  та Анатолію  Дудці -  директору Глибоцького центру туризму.

 

   Керівник гуртка «Велосипедний туризм»  на базі Карапчівського ліцею ім. М. Емінеску Товарницький Іван Георгійович

Проглядів матеріалу: 713 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.09.2014 | Комментарії (2)

    Неодноразово було сказано, що спорт - це сила, краса і здоров'я. Що може бути приємніше і прекрасніше ніж перебування  на свіжому повітрі і заняття різними видами спорту.

 Днями в Йорданештській ЗОШ №2 наблизився до фінішу Олімпійський тиждень. Змагалися усі - від  найменших до найстарших - команди "Сорічел",  "Фурнікуцеле",  Лікурічій" та "Клопоцел". Вчителі початкової ланки ще раз показали свій професіоналізм та вміння організувати справжні і незабутні свята - в тому числі і спортивного напрямку. Оскільки це дійство відбулося напередодні Дня миру перемогла "Дружба" і всі лишилися задоволені і з усмішкою на обличчі .

Опаіць М.І.

Проглядів матеріалу: 558 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.09.2014 | Комментарії (1)

   Багато років поспіль на базі Купського НВК діє літературний гурток «Лемиїца» (керівник – Е. Скіпор). Про роботу, діяльність, здобутки та  досягнення гуртка ми вже повідомляли на сторінках газети.

 В цьому навчальному році ми розпочали знов свою діяльність. Діти вже  активно збирають інформацію про життя та діяльність нашої школи.

На фото ви бачите частину найактивніших членів гуртка разом з керівником, які зібралися обговорити завдання на цей навчальний рік.

Всім бажаємо творчих успіхів та сподіваємось на співпрацю з газетою.

Проглядів матеріалу: 521 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.09.2014 | Комментарії (0)

    19 вересня 2014 року на базі районного методичного центру управління освіти Глибоцької РДА у рамках щорічних інструктивно-методичних нарад педагогічних працівників відбулася нарада-семінар вчителів, які  викладають українознавство у навчальних закладах Глибоччини.

З доповіддю «Підсумки українознавчої роботи за 2013-2014 н.р. Основні завдання, принципи та підходи щодо викладання українознавства на 2014 – 2015 н. рік» виступила Пенюк Л.С., методист української мови та літератури, світової літератури та українознавства. Педагогам району рекомендовано у рамках тижня українознавства, літератури рідного краю провести уроки пам’яті, книжкові виставки, зустрічі з митцями слова, а також наголошено  на продовженні роботи щодо зміцнення навчально-матеріальної бази кабінетів  українознавства, шкільних музеїв.

         « Про участь у ІІ та ІІІ етапах Міжнародного конкурсу з українознавства у 2014/2015 н.р.» розповіла голова районного методичного об’єднання, вчитель українознавства Глибоцької ЗОШ І-ІІІст. Коваль Ю.С, учні якої є щорічними переможцями конкурсів з українознавства. Особливу увагу було звернуто на  залучення   учнів  до  участі у Всеукраїнському конкурсі «Соняшник» та в  VІ Всеукраїнському конкурсі з українознавства «Патріот». А ще Юлія Степанівна радо поділилася власними  методичними матеріалами, які допоможуть підвищити ефективність викладання курсу українознавства .

        Мінченко Т.А., методист НМЦ виховної роботи ІППОЧО , у виступі на тему «Науково-методичний супровід викладання курсу українознавства » значну увагу приділила особливостям нерозривності навчального і виховного процесу в загальноосвітніх навчальних закладах,  вивченню і відродженню традицій, пошани до історичного минулого, любові до рідного краю його та культури.

    Тамара Антонівна наголосила на  участі учнівських  та педагогічних колективів в обласному проекті «Над світом українським вишиванка цвіте», метою якого є не тільки  збагачення  і узагальнення знань про вишивку як вид декоративно-ужиткового мистецтва, ознайомлення з історією і традиціями української народної вишивки, виховання шанобливого ставлення до традицій національної вишивки,  а й  створення реєстру даних про майстрів народної творчості.

     Презентовані  зошити для практичних робіт з українознавства одержали високу оцінку педагогів району, відмічено їх беззаперечну цінність.

     Протягом наради вчителі обмінювалися досвідом участі у благочинній акції «Допоможи пораненому солдату», зокрема  вчитель Молодійської ЗОШ І-ІІІст. Скаловська С.С. запропонувала присутнім переглянути ролик з досвіду патріотичного виховання .

    Особливу цікавість у присутніх викликала робота  Топольницької В.Г., вчителя української мови та літератури, оформлена до 180 річниці з дня народження Ю.Федьковича.

Обговоривши актуальні проблеми викладання українознавства у 2014-2015 н.р., учасники секційного засідання прийняли  методичні рекомендації щодо підвищення ефективності українознавчої роботи.

Нарада-семінар вчителів українознавства

Проглядів матеріалу: 649 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.09.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024