Четвер, 28.03.2024, 16:06















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Вересень » 10

  Традиційно 9 вересня в школах  району стартують шкільні спартакіади. Шкільна спартакіада стартувала в рамках олімпійського тижня у Купському НВК. Відкрив її вчитель з багаторічним стажем Марку П.П.

Всіх присутніх вітали гості -  директор Глибоцького ДЮСШ Стрельчук П. Г. та методист управління освіти Глибоцької РДА Лях М. Г., які подарували нашій школі комплект волейбольних м’ячів.

Після урочистого відкриття із звучанням державного гімну та підняттям прапору України розпочалися перші змагання.  Приємний сюрприз зробили нам вихованці Купського ДНЗ, старша група, які з синьо-жовтими іграшками прийшли підтримати наших учнів.

В перший день спартакіади у змаганнях «Веселі старти» змагались учні 6-го «А», 6-го «Б» та 7-го класів. Це були змагання з: передавання м’яча, гра з обручами, присідання, віджимання, біг з перешкодами та інші.

Переможцями стали учні 7-го класу, які отримали з рук методиста управління освіти Ляха М.Г., координатора проекту «Чесна гра»,    кубок  проекту та медалі. Друге місце посіли учні 6-го «А» класу, а третє зайняли учні 6-го «Б» класу.

У решта класів спартакіада триватиме на протязі наступних днів.

Бажаємо всім успіхів!

Елеонора Скіпор

Проглядів матеріалу: 614 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.09.2014 | Комментарії (1)

    У ці складні для України часи  - школа це один з тих  промінчиків, який має зігріти кожне «поранене» серденько та посадити в ній зернинку надії та віри на краще майбутнє. Тому, ми педагоги, намагаємося на кожному кроці виховувати в наших учнів  духовність, мораль та гідність.

               В Йорданештській ЗОШ №2 тиждень розпочався зі шкільної лінійки, яку відкрили директор школи та педагог-організатор. Педагог – організатор школи побажала дітям миру. Коли лунали  Гімн та молитва за Україну здавалося, що все навкруги завмерло і всі слухають  - і пташки, і квіти, і дерева, і навіть люди, які проходили дорогою, що поблизу.

Понеділок продовжився ще однією гарною справою -  долученням активістів учнівського самоврядування  до акції «Лист пораненому». Діти намагалися найти, ті слова вдячності, які по - справжньому б  допомогли пораненим солдатам.  Учні дуже хочуть, щоб ті захисники Вітчизни, які на лікарняних ліжках, знали, що вони не самі, що учні серцем з ними, та їхні вчинки залишили великий слід в історії країни.  Учні писали листи мовою серця. Здивовані були коли кожен  учень написав по-своєму – хто на українській мові, хто на румунській.  Учні сказали так : «Знаєте, як приємно буде, якщо один з листів попадеться в руки нашому земляку, і відкриє, а там слова написані  рідною мовою…».

Будемо намагатися, щоб вогник надії горів  завжди, а наші учні були гідними громадянами своєї держави.

Опаіць М.І.

Проглядів матеріалу: 510 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.09.2014 | Комментарії (1)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024