П'ятниця, 29.03.2024, 14:49















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Вересень » 26

     Всеукраїнський день дошкілля – це свято дитинства й визнання його, як щасливої пори. Недарма кажуть, що дитинство – це ранок життя, а ранок має бути щасливим. 26 вересня - в Стерченському ДНЗ особливий день. Він був наповнений палітрою яскравих позитивних емоціях у дорослих та дітей від зустрічі - сюрпризу з улюбленими казковими героями. Здивуванню малечі і дорослих не було меж: щирі погляди, усмішки, неприхована радість - все це перетворило свято на казку, в якій здійснюються бажання і перемагає добро. Так, сірий вовк виявився зовсім не злим і страшним, він розважав усіх своїми веселими пісеньками. Лисичка – сестричка залишила свої хитрощі та запросила усіх до таночка. Не залишилися без уваги та привітань всі працівники Стерченського ДНЗ.

Проглядів матеріалу: 627 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.09.2014 | Комментарії (0)

   Вихованці дитячого підрозділу старанно готувалися до свята: разом з батьками і вихователями виготовили українські сувеніри, підготували урочистий концерт, представили гостям виставку малюнків на тему «Золота осінь». А гості були здалеку  з м.Волинь. Артисти Данило Гарматій і Віннік Володимир з дитячого лялькового театру «Ромашка» показали виставу «Русалонька».

Найменших учасників навчально-виховного процесу тепло привітали із Днем дошкільника вихователі, батьки, гості. Свято пройшло вдало, всі присутні отримали багато позитивних емоцій, зарядилися натхненням на працю.

                                  Вихователь                                         Чимбру О.С.

Проглядів матеріалу: 606 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.09.2014 | Комментарії (0)

  Щасливе дитинство та подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини.

 Сьогодні малеча та працівники Валякузьминського дитсадка організували свято , приурочене Всеукраїнському дню дошкілля!
Лунали дзвінкі голоси дошкільнят:  малята дякували у віршиках вихователям, всім працівникам , рідній Україні за щасливе дитинство, за другу домівку - дитячий садок!
 
 
 
 
 
Проглядів матеріалу: 560 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.09.2014 | Комментарії (0)

   26 вересня в Луковицькому ДНЗ відбулося урочисте святкування «Дня Дошкілля». Сьогоднішні вихованці нашого садочка народилися в самостійній незалежній Україні, яка на даний час переживає нелегкі часи. Тому святкування було пов’язане з підготовкою дитячих малюнків для підтримки солдатів – захисників України. Адже саме нашим дошкільнятам вершити майбутнє України. Тому вихователі впевнені, що наші малюки впораються з цим якнайкраще, адже зростають у любові до Батьківщини, шанують споконвічні традиції рідного народу і залюбки їх дотримуються. Лише погляньте на їхні щасливі усміхнені личка і переконайтеся, що вони маленькі патріоти своєї країни.

Проглядів матеріалу: 626 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.09.2014 | Комментарії (0)

      27 вересня вся Україна відзначатиме День дошкілля.   Бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є - наше життя і наша надія.

     Професія вихователя і всіх працівників дошкільних закладів вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи.  Напередодні свята  всі дошкільні заклади району прийняли участь в марафоні «Діти за мир, за єдину Україну». Сьогодні кожен українець бореться за мир як може, а діти борються за мир в Україні, демонструючи свої таланти.  Учасники марафону створили свої малюнки та творчі роботи на тему миру й злагоди в нашій країні.

Проглядів матеріалу: 5022 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.09.2014 | Комментарії (0)

Шановні вихователі та усі працівники дошкільної освіти!

Цього дня вся країна вітає тих, хто за покликанням душі допомагає пізнавати світ, віддаючи силу й серце своїм вихованцям.

Шановні колеги! Прийміть щирі вітання з професійним святом, Ви заслуговуєте на шану і повагу від суспільства, адже щодня віддаєте тепло своїх сердець дітям!

Нехай лагідна посмішка сонечка дарує Вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя Ваше буде наповнене щастям, добробутом та натхненням, а в оселі вашій панують світло і злагода, а в серці - добро і мудрість, а в житті - достаток і удача.

Бажаємо Вам нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'ю.

Начальник управління освіти   Глибоцької РДА                                В.Г. Швець 

Голова райкому профспілки працівників освіти і науки               

С.І. Лазурко

Проглядів матеріалу: 750 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.09.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024