П'ятниця, 19.04.2024, 06:28















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Вересень » 2 » Глибоцький район відзначає День Знань
11:21
Глибоцький район відзначає День Знань

З гілок тополь злітає листя,

Кружляє й падає до ніг.

Уперше діти урочисто

Переступають шкільний поріг.

 

     1 вересня в усіх загальноосвітніх навчальних закладах Глибоцького  району пройшли традиційні урочистості з нагоди   Дня Знань, яке є справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.

Початок нового навчального року для кожної людини є одним із найбільших свят, які пов’язані з надіями та сподіваннями, адже практично у кожній родині були, є і будуть учні.

Першовересень пройшов урочисто і хвилююче. Вперше дзвінок пролунав у всіх навчальних закладах району для 972 першокласників, поклавши початок їх сходження у незвіданий, цікавий і бентежний світ знань, світ пізнання. 1150 педагогів нашого району радо зустріли своїх вихованців на шкільних подвір’ях.

За традицією, що склалася, в урочистих заходах з нагоди свята взяли участь керівники області, району, працівники відділів та управлінь райдержадміністрації, депутати районної ради.
  

Сьогодні двері Старововчинецького ліцею вкотре відчиняються для першокласників, таких красивих, схвильованих і радісних. Привітати першокласників та й інших ліцеїстів з початком навчального року прийшли голова Чернівецької обласної державної адміністрації Ванзуряк Роман Степанович, начальник управління освіти Глибоцької райдержадміністрації Швець Василь Григорович, голова Старововчинецької сільської ради Остафійчук Петро Радулович. Звучали побажання та привітання для школярів, а також не оминули увагою  трагічні події, що відбуваються на сході нашої держави.

Святковий захід з нагоди Дня знань в Глибоцькій ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся за участю   Тіміша Григорія Івановича- в.о. голови Глибоцької райдержадміністрації,  та Швеця Василя Григоровича – начальника управління освіти Глибоцької райдержадміністрації, які щиро привітали дітей, педагогів, батьків із святом 1-го вересня і відзначили, що керівництво району переймається станом справ в освітянській сфері.

З привітаннями до учнів Глибоцького ліцею звернулися  Пушко – Цибуляк Єлізавета Михайлівна – директор Департаменту фінансів Чернівецької обласної адміністрації ; Ванзуряк Григорій Степанович-  голова Глибоцької районної ради та Горячко Констянтин Іванович - голова селищної ради.

В гості до учнів Карапчівського ліцею завітали Гринчишин Л. Л.- заступник директора центра зайнятості; Турецький В. В. – начальник відділу кримінальної  міліції у справах дітей; Іонець В.Г.- голова сільської ради; Гросу І. В. – державний інспектор архітектури та будівництва. Свято розпочалося хвилиною мовчання для вшанування пам’яті загиблих героїв.

На свято до Багринівської ЗОШ завітали прикордонники Черепківської ВПС старший лейтенант Литвин П.Ю. та старший інспектор Дякон Г.М.  Прикордонники провели урок у 11-х класах школи.

Гостями свята Йорданештської ЗОШ І-ІІст. були колишній директор школи - Білецький І.І., Шапка М.А. – головний редактор газети «Новий день» та Савюк  М.І.– секретар сільської ради, які завжди усім серцем з нами та радіють усім нашим успіхам.

На урочистостях у всіх навчальних закладах батьки, учні та педагоги активно підримали ініціативу «Допоможи солдату», тож  шкільні подвір`я майоріли не звичними квітами, а прапорцями, вишиванками, синьо-жовтими бантиками, а кожен охочий робив внесок для підтримки військових, їх родин, армії. Навіть першокласники підходили до скриньки, виявляючи цим свою активну громадянську позицію, патріотизм та любов до України.

Всього в ході урочистостей  зібрано близько 50 тисяч гривень, та  Акція продовжується, об`єднуючи всіх у прагненні до миру та єдності Батьківщини.

Переглядів: 1356 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
+3  
1 Оксана   (01.09.2014 15:36) [Материал]
applause flower flower

+2  
2 ToniaRMC   (02.09.2014 11:35) [Материал]
heart heart heart

+3  
3 Жанет   (02.09.2014 20:46) [Материал]

Джерело:
https://www.youtube.com/watch?v=UNEVpDPDCwE

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024