Четвер, 28.03.2024, 19:24















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Лютий » 02
    Відповідно до плану роботи управління освіти Глибоцької РДА  та Глибоцьким БТДЮ, з метою кращого виховання школярів засобами музичного мистецтва та розвитку кращих традицій художньої творчості школярів, 30 січня в Нижньосиньовецькій ЗОШ відбувся районний етап обласного фестивалю „Чисті роси”. Даний фестиваль дитячої та юнацької творчості цього року проходить у номінації «Музичне мистецтво», а саме: «Художнє виконавство», «Хореографічне мистецтво», «Циркове мистецтво».
     Учні представили на розгляд фаховому журі Глибоцького БТДЮ свої таланти, а саме: учасники музичного гуртка під керівництвом  Георгіу О.Л., та вчителя музики Сташеску В.В.. виконали наступні українські  пісні «Рушник», «Батьки мої», «Ой у вишневому садочку»; учениця 6-го класу виконала пісні «Sârba de demult” та «Мама»; учениця 5-го класу виконала пісню «Dragă-mi-i să joc” ; музичні твори «Un buchet de melodii» у виконанні учня 4 класу Єпуре Максима (сопілка) .
     У номінації «Хореографічне виконавство» учні 2 класу виконали  «Румунський народний танець», але учні 6-7 класів виконали «Гуцульський танець». На заключення фестивалю хор учнів виконав пісню «Doina despre limbă”.
Отже, саме так розвиваються творчі здібності  учнів, збагачується скарбниця мистецтва новими музичними творами, танцями простих  талановитих дітей.
Заступник директора з ВР                            Унгурян М.І.








Проглядів матеріалу: 676 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.02.2014 | Комментарії (0)

"В нашій школі знову свято
Чути музику і сміх.
На прекрасне свято нині
Ми вітаємо усіх.

Обіцяєм, що не буде
Ніхто нині сумувати,
Всіх ми кличем разом з нами
Про наше свято прочитати.
"
    Справжня зима запанувала повсюди, але незважаючи на холод, серце та душу гріє атмосфера свята, яка окрилила цими днями нашу школу. Можливість почуватися себе щасливими і вдягти національні костюми мали наші діточки, але найщасливішими є їхні бабусі, які підготували ці костюми, щоб їхні внуки виглядали якнайкраще.
        Члени журі районного етапу обласного фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» завітавши до нашої школи, мали можливість оцінити старанність наших зберігачів традицій , почути наші буковинські пісні у виконанні хору та вокальних груп дівчат та хлопців під керівництвом Божеску І.І. – керівника вокального гуртка, оцінити старанність наших учнів у народних танцях «Чобенашул», «Дупе обічей дін сат», «Хора фетелор» під керівництвом Лютик З.К. – керівника хореографічного гуртка, почути соло на акордеоні у виконанні учня 8-го класу  - Костинян Івана. Ще наші гості та учні лишилися зачарованими піснями  «Йорденіштянул» та «Ave Maria» у виконанні учениці 7-го класу  - Шапка Іонели.
    Ми ще раз довели, що є справжніми зберігачами звичаїв і традицій і знаємо, що ці традиції будуть передаватися з покоління в покоління.

Опаіць Марія Іванівна
педагог-організатор та вчитель румунської мови
Йорданештської ЗОШ №2








Проглядів матеріалу: 676 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.02.2014 | Комментарії (0)

     Цей фестиваль є  традиційним у  нашій школі. Відкрила його учениця 8-го класу Мірабела Плеван  з чудовою українською піснею «Одна Калина». Потім вона виконала ще одну румунську пісню «Наша мова». Інша учениця нашої школи Коріна Цугуй  у народному  вбранні  виконала народну румунську пісню «Сирба»,  а потім  тріо дівчат з 9-го класу Коріна Морар,  Коріна Цугуй та Анамарія Тарица  виступали з піснею про  гірського пастуха. Молдавський народний танець «Хора дін Молдова» у виконанні  танцювальної групи 9-го класу та румунський народний танець «Хора і Сирба» у виконанні  танцювального  колективу 8-го класу,  надали  яскравого   колориту  всьому  фестивалю. Василь Василенюк  учень 8-го  класу  заграв  на скрипці  класичну мелодію. Хочу  подякувати класним  керівниками 8-го та 9-го класів В. Г. Цициу та І. В. Плеван за  хорошу  підготовку  своїх класів, за роботу, яку  провели  зі своїми учнями. Журі у складі працівників БТДЮ з Глибоки дав хорошу оцінку фестивалю у Купському НВК.

                                                                                                 Елеонора Скіпор  педагог – організатор





Проглядів матеріалу: 670 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.02.2014 | Комментарії (0)

     Школа – невід`ємна частина життя кожного з нас. Учителі-наставники дають нам не лише знання з програмових дисциплін, а й збагачують наш кругозір, закладають фундамент нашого майбутнього. Вони вкладають душу у кожного свого вихованця, радіють успіхам і співпереживають поразкам. Саме у стінах школи ми знаходимо справжніх друзів: близьких по духу людей, з якими часто і у зрілому віці йдемо незвіданою дорогою життя. Іноді через метушню, клопоти, швидкий плин часу ми втрачаємо зв`язки із дорогими для нас людьми, проте в нашій пам`яті назавжди залишаються приємні спогади про безтурботне шкільне дитинство, звуки останнього дзвоника та доброзичливий теплий прощальний погляд вчителя, що благословляв нас у важку та непередбачувану дорогу на порозі дорослого життя.

          Першого  лютого у Глибоцькій ЗОШ І-ІІІст. відбулася "Зустріч однокласників" . У залі зібралося чимало охочих побувати на святі, проте найбільшу увагу приділяли нашим ювілярам, котрі закінчили школу  35,30, 25, 20,15,10 ,5, і наймолодшим, минулорічним нашим випускникам.

   Радісно привітав присутніх господар свята – директор школи Юрій Дмитрович Блисенко. Оплесками  зустрічали випускники виступи Гуцуляка Анатолія Миколайовича, Рубанець Марії Леонтіївни, Фівчук Тамари Іванівни, Георгіци Людмили Олексіївни, Фоки Тамари Гнатівни, Крючко Ірини Петрівни, Крючко Ольги Мирославівни, Крайської Дарини Григорівни.

 Гості-випускники поділилися  цікавими спогадами із свого шкільного життя, розповіли про те, як склалася їхня доля після закінчення школи.

  Учні 11 класів провели анкетування випускників минулих років. З результатами анкетування ознайомили присутніх  Вовк Лідія,  президент шкільного парламенту, та її заступник Добрянський Віталій. Несподіванкою для гостей було нагородження дипломами: в номінації « Найбагатодітніша родина» нагороджено випускника 1984 року Купецького Анатолія, в номінації «Найоригінальніша професія» нагороджено випускника 1999 року Німачука Федора, в номінації  «Найтитулованіший випускник» нагороджено випускника 1989 року  Грабовського Вячеслава.

 Подарували усім присутнім  свої пісні випускники Сандуляк Анна та   Гусак Андрій, танці та пісні були презентовані гостям учнями школи. Після закінчення вечора випускники спілкувалися зі своїми вчителями,   ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 639 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.02.2014 | Комментарії (1)

          З метою розширення і поглиблення знань про професії та їх зміст, створення умов для задоволення потреб учнівської молоді з професійного самовизначення у пізнавально-розважальній формі 31 січня 2014 року на базі Глибоцького ліцею проводився турнір знавців професій у формі пізнавально-розважальної гри (КВК) «Калейдоскоп професій». Кожна команда повинна була представити своє бачення професії і підійти до цього з гумором, що для учасників не склало особливих проблем. Всього у конкурсі брало участь 6 команд Глибоцького району:

Глибоцького та Старововчинецького ліцеїв, Коровійської, Луковицької, Багринівської ЗОШ, Слобідського ліцею. Команди Старововчинецького ліцею та Луковицької ЗОШ презентували професію кухаря, Багринівської ЗОШ - пожежного, Слобідського НВК - лікаря, Коровійської ЗОШ - провідника, Глибоцького ліцею - бджоляра. Учасники конкурсу продемонстрували авторську та виконавчу майстерність, артистизм, оригінальність. Переможцями стали команди Глибоцького ліцею - І місце, Коровійської ЗОШ - ІІ місце, Старововчинецького ліцею - ІІІ місце. Всі учасники були нагороджені грамотами, грошовими сертифікатами та солодощами від районного Центру зайнятості.                                                             

              

             

             



Проглядів матеріалу: 874 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.02.2014 | Комментарії (1)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024