Середа, 24.04.2024, 09:16















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Лютий » 24

     Протягом січня-лютого відбулися олімпіади з природничих наук (біології, екології, хімії). Учні – учасники показали високі результати, а саме:

біологія

Бобкова Феодосія Сергіївна – учениця 8 класу Старововчинецького ліцею (вчитель Пилипець Т.Г.) – ІІм.;

Білик Дарія Віталіївна – учениця 9 класу Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст.(вчитель Рюхтіна Ю.В.) – Ім.;

Унгурян Яна Георгіївна – учениця 10 класу Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст.(вчитель Рюхтіна Ю.В.) – ІІм.;

Амін Аміна Сабрі – учениця 11 класу Глибоцької ЗОШ І-ІІІ ст. (вчитель Герман А.В.) –ІV м.

Екологія

Славута Богдан Ігорович – учень 10 класу Глибоцького ліцею (вчитель Гаврилюк Н.І.) – Ім.;

Величко Максим Анатолійович – учень 11 класу Глибоцького ліцею (вчитель Козачук О.О.) – ІІІм.

Хімія

Бобкова Феодосія Сергіївна – учениця 8 класу Старововчинецького ліцею ( вчитель Бідолах А.П.) – ІІм.;

Цибуляк Владислав Степанович – учень 9 класу Камянської ЗОШ І-ІІІ ст. (вчитель Катеренюк Р.Г.) – ІІм.;

Писарук Ірина Олександрівна – учениця 10 класу Глибоцької ЗОШ І-ІІІ ст. (вчитель Блисенко Ю.Д.) – ІІІм.;

Божеску Тетяна Флорівна – учениця 11 класу Йорданештської ЗОШ І-ІІІ ст. ( вчитель Божеску М.Д.) – ІУм.

Дорогі учні, вітаємо ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 1227 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.02.2014 | Комментарії (1)

              Начальник управління освіти Василь Григорович Швець зауважив, що всі навчальні заклади району працюють у звичному режимі. Основне завдання дирекції навчальних закладів – забезпечення умов для якісного здійснення навчально – виховного процесу.

«  У школах має бути тепло, чисто, їдальні повинні працювати, уроки і позакласні заходи повинні відбуватися згідно розкладу»,- наголосив начальник. Василь Григорович рекомендував у ЗНЗ району провести заходи з вшанування героїв  Майдану «Небесної сотні», долучатись до Акції милосердя з підтримки родин загиблих героїв.

 Методисти РМЦ звітували про успіхи команди району в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади, завідувач РМЦ Олеся Сидорівна Намака  ознайомила присутніх з наказом « Про підсумки ІІІ етапу конкурсу учнівської творчості» (Тисни тут! ) та успіхами району  в цьому конкурсі.

Директори позашкільних закладів звітували про успіхи гуртків в конкурсах та змаганнях.

Заступник начальника Цуркан Інна Юріївна ознайомила присутніх з планом роботи управління освіти і РМЦ на тиждень(Тисни тут!)

Проглядів матеріалу: 1116 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.02.2014 | Комментарії (0)

   В лютому місяці в Димківському НВК практичним психологом Міхай А.П.  та вчителем фізичного виховання Іванес М.Д. була розпочата робота над проектом «Fair Play – Чесна гра».

Метою цього проекту є розвиток життєвих навичок молоді  та запобігання поширенню ВІЛ/СНІДу за допомогою рухливих ігор з елементами футболу.  Привабливість та популярність футболу робить його одним із найефективніших інструментів виховання дітей та молоді, що надає можливість закріпити позитивні соціальні цінності та розвинути навички здорового способу життя, спортивної поведінки, самоповаги, відповідальності тощо.

Очікуваним результатом реалізації програми є сформоване відповідальне ставлення учнівської молоді до власного здоров’я, а також вмотивована зміна поведінки з ризикованої щодо інфікування ВІЛ на більш безпечну.












Проглядів матеріалу: 959 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.02.2014 | Комментарії (0)

День 20 лютого 2014 року у Карапчівському ліцеї  був особливим та цікавим: в рамках атестації було оголошено День відкритих дверей. Особливо привітними були вчителі, які атестуються. Вони хотіли поділитися своїм досвідом з колегами, почути думку про себе як вчителя, показати свої напрацювання. Продемонстрували свою педагогічну майстерність досвідчені вчителі: Тoварницька Олена Георгіївна, Кирчу Олена Семенівна, Москал Ілля Карлович, Товарницька Олена Аркадіївна та новопризначені вчителі: Попеску Інна Мірчівна, Левчук Аліна Геогіївна та Вікован Міхаела Георгіївна, які також провели уроки на високому рівні. На уроках були присутні колеги – члени шкільного методоб`єднання, члени атестаційної комісії. Під час уроків вчителі використовували  інтерактивні методи, багато дидактичного матеріалу та мультимедійну презентацію. Процес навчання був дуже цікавим для учнів та присутніх.

Після уроків всі учителі ознайомили присутніх з своїми напрацюваннями.

Левчук Аліна Георгіївна – педагог-організатор



 
























Проглядів матеріалу: 1019 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.02.2014 | Комментарії (0)

    Патріотизм починається з малого - з любові до місця, де ти народився, де живеш, з любові до своїх батьків, до своєї історії, до рідної мови, до справи, яку ти виконуєш. Кожна людина незалежно від віку, статі, посади повинна бути патріотом, і не має значення, чи ти Президент країни, чи учень школи - твій патріотизм - у якості виконання тієї справи, якою ти займаєшся.

20лютого 2014року 39 учнів Глибоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів стали учасниками конкурсу «Патріот».Найактивнішими учасниками учнівських змагань у цьому році стали учні 4-Б та 8-А класів.

Піцул Олег та Облучинська Христина (призер ІІІ етапу Конкурсу ім. Т.Г.Шевченка) привітали всіх з початком конкурсу та відкрили конверт із завданнями . Конкурсні завдання виявились цікавими, веселими а головне - доступні дітям з різним рівнем підготовки. Вони містили запитання з багатьох напрямків знань: мови, країнознавства, літератури та відображають різнобічну інформацію про Україну.

Учні із задоволенням працювали над завданнями конкурсу. Особливо сподобалось формулювання завдань: учасникам пропонувалось уявити себе у ролі дослідника, екскурсовода, коректора…

Бажаємо учасникам перемоги та з нетерпінням чекаємо результатів гри!




Проглядів матеріалу: 1039 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.02.2014 | Комментарії (0)

        4 лютого в світі відзначають День боротьби проти раку, в цей день в Димківському НВК психологічною службою разом з учнями  проведено захід «Разом переможемо рак».
Мета цього заходу – підвищення обізнаності дітей про рак, як один із найстрашніших і згубних захворювань нашої сучасної цивілізації. Залучаючи увагу до запобігання, виявлення та лікування цього захворювання, можна домогтися гарних результатів, а в деяких випадках і повного одужання.
Міжнародний день захисту від раку закликає широку громадськість до завдань, що стоять перед нашим світом в боротьбі з раковими захворюваннями і закликає  небайдуже відноситись до онкологічних захворювань.
На даний момент вже відомо, що виникнення 43% ракових захворювань можна було б запобігти,  дотримуючись елементарних  норм здорової поведінки, такі як: огородженням доступу до куріння дітей, боротьба з курінням як таким; фізична активність; збалансована та здорова їжа; своєчасна вакцинація проти вірусів; утриманням  від тривалого перебування на сонці та в солярії; своєчасна діагностика і увага до власного здоров’я.




Проглядів матеріалу: 994 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.02.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024