Четвер, 25.04.2024, 03:38















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Лютий » 20

Ще природа не прокинулася від зимового сну, не заспівали птахи у гаю, проте шкільне життя цього тижня завирувало, защебетало стоголоссям, вразило своєю активністю, святковістю, подарувало всім чудовий настрій та незабутні переживанняЗ метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства, моральної чистоти у школі було проведено «Тиждень англійської мови».

  Тиждень розпочався з ознайомленням учнів школи із планом проведення та завданнями тижня.

    У школі вчителями англійської мови було організовано виставку-презентацію стінгазет "Hoidays", " English-speaking countries” . Відвідуючи її, учні могли познайомитися із Об’єднаним Королівством Великої Британії таПівнічної Ірландії, Канадою, США, Австралією, побачити визначні місця цих країн, видатних письменників та поетів. Слід відмітити газети учнів 6-А, 6-Б та 8 -А класів. ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 1404 | Завантажив: Коровійська_ЗОШ | Дата: 20.02.2014 | Комментарії (2)

   «Всі найголовніші іноземні мови можна вивчити за шість років, але для вивчення своєї недостатньо цілого життя»

— Вольтер

     21 лютого представники всіх націй і народностей можуть відзначати Міжнародний день рідної мови. Це свято було проголошене на Генеральній конференції ЮНЕСКО, яка відбулася 17 листопада 1999 року.

Головна декларована мета Міжнародного дня рідної мови — сприяння мовній різноманітності світу і стимулювання вивчення іноземних мов населенням різних країн. Крім того, ЮНЕСКО виступило за зближення культур і їх активну взаємодію, зокрема, в мовних питаннях, оскільки саме мови вважаються важливим інструментом розвитку духовної спадщини планети.

Міжнародний день рідної мови можуть відзначати носії 6000 мов, які на сьогоднішній день зафіксовані в світі.

Черепковецька ЗОШ І-ІІІ ступенів також  не залишилася осторонь відзначення свята «Рідної мови».

Учнями 6- го класу та їх класним керівником, вчителем української мови та літератури Гнатюк О.В. було піготовано та проведено захід «Мова - душа народу».Діти повідомили присутніх про це свято,коли воно було започатковано і як святкується,розгадували загадки,розповідали прислів»я на українській солов»їнній мові.

 Педагог організатор                                               Барарюк  В.І.






Проглядів матеріалу: 1064 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.02.2014 | Комментарії (2)

         20 лютого 2014 року в Сучевенській ЗОШ І - ІІІ ступенів  відбувся районний  семінар вчителів історії та правознавства.
Семінар відкрив Возняк Микола Миколайович, методист РМЦ.  Проблема семінару: «Підвищення фахового рівня та розвиток професійної майстерності вчителів суспільствознавчих дисциплін».
Учасники семінару мали можливість відвідати музейну кімнату закладу та ознайомились з навчально-матеріальною базою. Цікаво та змістовно пройшов урок  історії України  в 11 класі на тему: «Розпад Радянського Союзу й проголошення незалежності України (1985-1991 рр.)», на якому було використано сучасне мультимедійне обладнання та ігрові форми роботи. Незвичайним був урок узагальнення та систематизації знань у 6 класі за темою «Греція у V-IVст. до н. е.». Організувала та провела його вчителька Сучеван Є. Б.
Вчителька Сучеван В. Г. разом з учнями 10 та 11 класів провела позакласний захід «Козацькі розваги». На завершення роботи вчителі історії обмінялися досвідом та підвели підсумки своєї роботи.










 

 

Проглядів матеріалу: 998 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.02.2014 | Комментарії (1)

 " Не цурайтесь того слова,
  Що мати співала,

  Як малого сповивала,
  З малим розмовляла…"
    У Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів 19 лютого у 5-му класі відбувся відкритий урок присвячений 200-річчям від народження Великого Кобзаря Т.Г.Шевченка. Вчителька української мови та літератури Панчук Адіна Дмитрівна підготувала нестандартний урок з української літератури на тему «Вклонімося Кобзарю».  
Гості були вражені глибоким знанням п’ятикласників життєвим та творчим шляхом Тараса Шевченка. Найяскравішим моментом уроку стала інсценізація діалогу  малого  Тараса зі своєю мамою. Учні читали вірші Кобзаря, розповідали про його нелегке життя, розшукали народні перекази про Шевченка, слухали пісню «Зоре моя вечірняя». Всі учні отримали грамоти за активну участь із зображенням Тараса Шевченка.
У серцях п’ятикласників назавжди залишаться хвилюючі моменти цього незабутьного уроку.
ЗДВР     Чупрун В.Л.



Проглядів матеріалу: 990 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.02.2014 | Комментарії (2)

«Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття
І голос твій нам душі окриля.
Встає в новій красі, забувши лихоліття
Твоя, Тарасе, рідная земля».
(В.Симоненко)
       У літературі кожного народу серед її великих творців є поети, імена яких оповиті невмирущою любов’ю і славою. Таким поетом українського народу є Тарас Шевченко, чия безсмертна спадщина -  одна з найбільших вершин людського генія.
Меглей Віоріка Василівна – вчителька  української мови та літератури  Йорданештської ЗОШ І – ІІІ ст.. провела показовий  урок на тему: «Ми чуємо тебе, Кобзарю ,  крізь століття». На уроці було використано багато різних  форм і методів: робота в групах,  де учні  були поділені на 4 періоди творчості Шевченка. Дуже  творчими учні були під час складання акровіршів та сенканів.
Активними були під час розв’язування кросвордів. Знання учнів про біографію та життєвий шлях Кобзаря  довели  під  час хронологічного диктанту та тестових завдань. Учні збагатили свої знання на цьому уроці і отримали масу позитивних емоцій.


Проглядів матеріалу: 928 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.02.2014 | Комментарії (1)


      В Україні день жалоби за загиблими під час протистоянь, які відбувалися в Києві з 18 по 20 лютого. Освітяни району засуджують будь-які прояви насилля та закликають всіх до примирення. Глибоко сумуємо за всіма  загиблими... 
 Відміна всіх розважальних заходів - тисни тут


Проглядів матеріалу: 1126 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.02.2014 | Комментарії (2)

19 лютого в  управлінні освіти Глибоцької РДА відбувся семінар-навчання з водіями шкільних автобусів. Були присутні  начальник Глибоцького МВС ВДАІ Глибоцького району в Чернівецькій області – Мінько Ю. М. та заступник начальникаЯліков В.І., а також 13 водіїв шкільних автобусів ЗНЗ району .

Було проведено огляд технічного стану автобусів, перевірка знання водіїв щодо правил дорожнього руху  та правил перевезення дітей у шкільних автобусах.

Водії шкільних автобусів обмінялися думками та отримали рекомендації щодо перевезення учнів.



Проглядів матеріалу: 907 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.02.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024