П'ятниця, 29.03.2024, 10:39















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Лютий » 08

         Вітаємо переможців ІІ  етапу Всеукраїнського конкурсу  майстерності  педагогічних працівників  позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» в номінації «Керівник гуртка - 2014»:

ІІ місце - Романюка  Віктора  Михайловича, керівника гуртка «Юний  технік» комунального закладу «Глибоцький будинок творчості дітей та юнацтва»  на  базі  Глибоцької ЗОШ;

 

 

 

 

 

 

ІІІ  місце -  Головату  Маргарету  Лауренціївну, керівника  гуртка «Юні  програмісти» комунального закладу «Глибоцький будинок творчості дітей та юнацтва» на базі  Димківського НВК.

Проглядів матеріалу: 713 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.02.2014 | Комментарії (0)

      Сьогодні, 8 лютого 2014 року, на базі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки розпочався ІІІ тур Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій.

В урочистому відкритті взяли участь: начальник управління освіти і науки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації Юрій Куриш; завідувач науково-методичного центру природничо-математичних дисциплін Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області Ольга Біляніна; головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та звітності Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Діана Юркова; методист НМЦ природничо-математичних дисциплін ІППО Чернівецької області (секретар журі) Ганна Скрипська; завідувач кафедри математичних проблем управління і кібернетики інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук ЧНУ ім. Ю.Федьковича, професор, доктор фізико-математичних наук, голова журі Федір Сопронюк; завідувач кафедри програмного забезпечення комп’ютерних систем факультету комп’ютерних наук інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук ЧНУ ім. Ю.Федьковича, доктор фізико-математичних наук, професор Сергій Остапов.

З вітальним словом до всіх учасників звернувся Юрій Куриш, який передав вітання від імені директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації Михайла Бауера та побажав учасникам натхнення. Ганна Скрипська детально розповіла про процедуру проведення олімпіади.

Відповідно до Положення, ІІІ етап олімпіади з інформаційних технологій проводиться у 1 день – практичний тур, виконання комплексного інтегрованого завдання на використання офісних інформаційних технологій. Учасники отримали паролі на архів завдань рівно о 10.30, згідно дорожньої карти.

Оцінюють знання та вміння учасників олімпіади висококваліфіковане журі. На олімпіаду було заявлено 31 учасник, з’явилось - 30.

Робота олімпіади триває.  Бажаємо успіху та перемог!




Проглядів матеріалу: 687 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.02.2014 | Комментарії (1)

       Сьогодні, 8 лютого 2014 року, розпочав роботу ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Буковинської Малої академії наук учнівської молоді, членів наукових товариств, об’єднань.

Конкурс-захист буде проходити упродовж двох днів (8-9 лютого) на базі факультетів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та Буковинського державного медичного університету.

Директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Михайло Бауер ознайомився з ходом проведення теоретичного туру на відділеннях хімії та біології.

Під час спілкування з конкурсантами, Михайло Йозефович цікавився чи складні для них завдання, чи є якісь недоліки, недоопрацювання щодо умов проведення. За словами учасників, завдання не надто важкі і вони докладуть максимум зусиль для того, щоб бути переможцями.

У січні в області проведено І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, у якому взяли  участь 499  учасників. Цей показник зріс у порівнянні з минулорічним  на 78. Майже всі райони області збільшили своє представництво у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт.

Науковими товариствами, об’єднаннями, відділеннями БМАНУМ для участі у ІІ етапі  підготовлено  340  науково-дослідницьких робіт - це на  41 наукову роботу більше у порівнянні з минулим роком.  Серед них: 166 робіт підготовлено науково-педагогічними та педагогічними працівниками БМАНУМ, а п’ятеро слухачів подали по дві наукові роботи.

Наукове відділення хімії та біології представляє у цьому році 71 наукову роботу; наукове відділення історії, наук про Землю, філософії та суспільствознавства – 135 робіт;  наукове відділення математики, фізики, астрономії, економіки, комп’ютерних наук – 52 наукові роботи, наукове відділення мовознавства, літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства – 82 наукові роботи. На кафедрах ЧНУ імені Ю.Федьковича та Буковинського державного медичного університету здійснено їх заочне оцінювання та рецензування.

В очному турі конкурсу-захисту  8 лютого взяли участь 309  учасників. За станом здоров’я не змогли з’явитись  16  учасників.




... Читати далі - тисни тут
Проглядів матеріалу: 714 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.02.2014 | Комментарії (0)

11 лютого 2014 року о 12:00 в інформаційному агентстві ЛІГАБізнесІнформ відбудеться прес-конференція на тему: "Реєстрація на ЗНО-2014 – зволікати не варто" за участю директора Українського центру оцінювання якості освіти Ірини Зайцевої.

Під час прес-конференції висвітлюватимуться питання, що стосуються перебігу реєстрації для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО), строків проведення тестувань та інших особливостей зовнішнього незалежного оцінювання в 2014 році.

Станом на 21 січня 2014 року зареєстровано 2 тис. 528 абітурієнтів. Найбільш активними є майбутні вступники Донецької (372 особи), Дніпропетровської (242), Житомирської (174) областей.

Телефон інформаційної підтримки Українського центру оцінювання якості освіти: +380 44 503-37-93. Працює з 9:00 до 18:00, у п’ятницю – до 16:45. Перерва з 13:00 до 14:00.

Проглядів матеріалу: 632 | Завантажив: освіта | Дата: 08.02.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024