П'ятниця, 26.04.2024, 20:25















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Лютий » 19

УВАГА!
Визначено порядок закінчення навчального року та проведення ДПА -
ТИСНИ ТУТ!

ДПА у 4 - х класах - 
тисни тут!



Проглядів матеріалу: 1097 | Завантажив: ToniaRMC | Дата: 19.02.2014 | Комментарії (1)

   14 лютого відбулись фінальні змагання з волейболу серед юнаків             в залік 69 обласної спартакіади школярів.

    В змаганнях взяли участь чотири кращих команди області, які були переможцями попередніх змагань, це учні Новоселицького, Кельменецького, Вижницького та Глибоцького районів.

    Вперта боротьба точилась у всіх зустрічах, а зокрема за вихід у фінал між Глибоцьким районом та Кельменецьким, де наші волейболісти поступились в останній партії з рахунком 23:25.
    Проте зібравши всі сили в матчі за ІІІ–місце наші спортсмени не           залишили ніяких шансів
одноліткам з Вижницького району і впевнено святкували перемогу.

   Слід відмітити, що цього успіху юні волейболісти Жиряда Іван, Жижиян Василь, Русу Костянтин –Димківський НВК; Мокан Віорел- Станівецька ЗОШ; Партарі Маріан, Козачук Андріан, Біблик Василь, Онуфрійчук Валерій, Шапка Валентин – Карапчівський ліцей, досягли завдячуючи наполегливим тренуванням в Глибоцькій ДЮСШ та участю в чемпіонаті району серед дорослих команд, де вони удосконалювали свої техніко-тактичні вміння під керівництвом тренерів-викладачів Сидоряк О.І. та Бойку В.Ф.
 

 Заступник директора

з навч. ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 955 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2014 | Комментарії (1)

   18 лютого 2004 року в Черепковецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання об'єднання «Струмочок» .

Зупинка «Театральна».Потічок другокласників «Котигорошко».

Учні 2-го класу під керівництвом класовода Малофій Л.І. піготували казку на сучасний лад «Коза дереза». Діти вміло підготували інсценівки та співали пісень, розповідали вірші та танцювали.

На святі були присутні педагоги ,батьки,учні, які відмітили що захід проведено на високому організаційному рівні.

Учні молодших класів отримали масу вражень та задоволення.

     Педагог організатор                                                   Барарюк В.І.








Проглядів матеріалу: 909 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2014 | Комментарії (1)

   Як відомо, кожна людина є творцем своєї долі, сама обирає життєву дорогу і тільки від неї залежить, чи вона буде йти вузькою стежкою невдач, чи широким шляхом людської вдячності і визнання.  Саме таким шляхом впевнено крокує   Гуцуляк Тодор Миколайович – Людина – Вчитель- Громадянин.

  Гуцуляк Тодор Миколайович  народився і виріс у с. Корчівці  Глибоцького району у багатодітній родині ( у сім′ ї було 10 дітей), у якій власним прикладом батьки привили своїм дітям  повагу до людей праці,  до рідної землі, пошану до хліба. З нелегких дитячих років післявоєнного дитинства Тодор Миколайович виніс головну  істину  життя:  хліб – це святиня, чесна праця – мірило людських цінностей, навчання – світоч, який осяє життєвий шлях. У свій час здобув дві вищі освіти, працював на посаді інспектора Глибоцького тоді ще  районного відділу освіти, директором Корчівецької школи та 33 роки (!) очолював педагогічний колектив Глибоцької ЗОШ І-ІІІ ст.

За роки роботи на посаді директора Глибоцької ЗОШ І-ІІІ ст. Тодор  Миколайович, як мудрий, досвідчений керівник, зумів створити  здоровий, творчий  колектив педагогів – однодумців,  команду ,готову сприймати й втілювати в педагогічну діяльність інновації, яка  прагне досягати ( і досягає) успіху в справі навчання і виховання учнівської молоді.  Директору притаманні  були такі риси характеру як привітність, стійкість настрою, мажорний тон, оптимізм, спокій і витримка, тактовність, уміння працювати з людьми, а без них на керівній посаді ой як нелегко, бо ж керівник – це своєрідний камертон, який налаштовує  увесь колектив на хороший настрій, продуктивність роботи.

Велику увагу приділяв роботі з учнями, зокрема їх вихованню. Порушуючи  закони астрономії й фізики, Тодор Миколайович на усіх педрадах і виробничих нарадах стверджував : дитина – сонце, а вчителі – планети, які повинні обертатися навколо сонця і віддавати йому своє тепло, а не навпаки. Перед дітьми не лукавив і не загравав з ними, а просто вчив і виховував   своїм прикладом : розбивають старшокласники клумби – він з граблями поруч : підкаже, підправить, порадить; прибирають територію школи – не посоромиться взяти віник і показати, як замести. Дбав про благоустрій устрій школи, щоб усім було затишно в ній, бо девізом свого життя обрав слова «Як дітям віддаси усе найкраще, то й  сам досягнеш висоти».

Після багаторічної нелегкої праці свій пост директора Гуцуляк Т.М. передав своєму наступнику, Блисенку Юрію Дмитровичу, людині компетентній, сповненій бажання працювати. Але, як відомо, колишніх директорів не буває, як і не буває колишніх вчителів. Тодор Миколайович і в  мудрі 75 продовжує працювати  вчителем фізики у своїй школі, бажаний і шанований гість усіх загальношкільних заходів, підтримка і порадник педагогічного колективу, який одностайно присвоїв Тодору Миколайовичу звання ПОЧЕСНИЙ ДИРЕКТОР.

 


Проглядів матеріалу: 916 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2014 | Комментарії (2)

       Коли востаннє ви говорили зі своїми дітьми про правила дорожнього руху? Чи охоче вони дослухаються до повчань дорослих? Як правило, діти та підлітки схильні пропускати повз вуха такі настанови, навіть якщо вони стосуються найдорожчого – життя. Та все міняється, коли безпеку руху пропагують ровесники.

        13 Лютого вже у вісімнадцяте стартували зональні змагання КВК-ЮІР –  Юних Інспекторів Руху. Глибоцький район змагався із Вижницьким, Путильським та Сторожинецьким на сцені Вижницького будинку культури. Глибоччину цьогоріч представляла команда Кам`янської ЗОШ із промовистою назвою - «IN-СПЕКТОР». Її 13 учасників – Баланюк Олександра,  Баланюк Юлія, Білійчук Михайло, Герасимюк Павло, Зеленівський Іван, Кузик Андріана, Кузик Дмитро, Куделько Софія, Лазурко Олександр, Панцир Олександр, Панцир Ольга, Семенюк Анастасія на чолі з капітаном команди, Президентом учнівського парламенту – Мар`яною Мицак  - мовою дотепів та жартів, в ритмі танцю та змістовних куплетів закликали ровесників до поваги  професії працівника ДАІ та дотримання неповнолітніми правил дорожнього руху.

  І захоплений сміх аудиторії, і аплодисменти суперників, і схвальні відгуки журі – наслідок кропіткої праці заступника з виховної роботи – Юрія Семеновича Кирстюка, педагога-організатора – Чижемської Домніки Василівни, вчителя музичного мистецтва – Кирстюка Івана Петровича, хореографа  Глибоцького будинку творчості  – Шови Домніки Лазарівни та учнівського колективу, а також плідної  співпраці школи з управлінням освіти РДА. Результатом об’єднаних зусиль став черговий трофей у скарбничку досягнень нашого району – призове, ІІІ місце команди.

      Не лише жарти, але й змістовні повчальні висновки, на яких акцентувала команда «IN-СПЕКТОР», викликали цікавість у присутніх на заході працівників ЗМІ.  Один із таких було проголошено лейтмотивом зустрічі: «Правила етикету – збережуть дружбу, правила моралі – збережуть сім`ю, правила дорожнього руху збережуть життя!»

 Вітаємо переможців:  «Команда «IN-СПЕКТОР»! Увесь спектр гарного настрою від команди з Кам`янки!»

                Головний спеціаліст управління освіти РДА – Олена Рєпіна.

... Читати далі - тисни тут
Проглядів матеріалу: 1134 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2014 | Комментарії (3)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024