Четвер, 18.04.2024, 04:27















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Лютий » 01

        1 лютого 2014 року, в приміщенні Чернівецького професійного ліцею сфери послуг розпочався ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з інформатики. Цьогоріч олімпіада проводиться у 2 практичні тури – 1 та 2 лютого.

У актовій залі закладу Любов Тарангул, голова оргкомітету, заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації привітала учасників, побажала перемоги та наголосила, що за останні десятиліття зроблено значний прорив у сфері інноваційних технологій, які роблять наше життя комфортнішим. Тому кожен з учасників є переможцем, адже він вносить лепту в життя свого навчального закладу, району, а тепер і області.

З порядком проведення олімпіади присутніх ознайомила Ганна Скрипська, методист НМЦ природничо-математичних дисциплін ІППО Чернівецької області, яка зазначила, що учасники працюватимуть на платформі серверу Хмельницького ОІППО, з якою вони ознайомились під час тренувального туру.

З учасниками працює експерт-консультант Федір Сопронюк, декан факультету комп’ютерних наук, завідувач кафедри математичних проблем управління і кібернетики інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук ЧНУ ім.Ю.Федьковича, професор, доктор фізико-математичних наук. Федір Олексійович під час вітального слова висловив бажання бачити переможців олімпіади серед студентів свого факультету. 

Оцінювати роботи учасників буде компетентне журі на чолі з Валерієм Фратавчаном, доцентом кафедри математичних проблем управління і кібернетики інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук ЧНУ ім.Ю.Федьковича, кандидат фізико-математичних наук.

Впродовж двох днів з учасниками працюватимуть працівники Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області та навчального закладу, де проводиться оімпіада на чолі з Георгієм Куришем, начальником управління освіти і науки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької ОДА.

Колектив ліцею сфери послуг під керівництвом Орисі Цимбал, директора закладу забезпечив учасників теплими технічно забезпеченими аудиторіями та сніданком.

Наш район успішно представили:

Яніцкий Алін Михайлович, Карапчівський ліцей;

Божеску Аліна Миколаївна,Карапчівський ліцей;

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 778 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 01.02.2014 | Комментарії (0)

      Сьогодні, 1 лютого 2014 року, на базі Багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей проходить ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології. Директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Михайло Бауер під час відкриття олімпіади відзначив: «Я переконаний, що учні повинні вивчати такий предмет, як екологія. Це надзвичайно важлива і цікава наука. Ми повинні приділяти належну увагу і серйозно ставитися до викладання цього предмету.

Знаю, сьогодні у школах виділяється не багато годин на вивчення цього предмету. Але, як директор Департаменту я зроблю все можливе для того, щоб з наступного навчального року кількість годин викладання екології збільшилася».
У ході відкриття учнівської олімпіади Михайло Йозефович детально ознайомив учасників і відповідальних осіб з дорожньою картою. Він наголосив, що ні в якому випадку не повинно бути ніяких відхилень від неї, ніяких порушень.
«Ще раз нагадую, ви повинні довести що ви – найкращі, найрозумніші і найталановитіші. », –звернувся до учасників керівник освітньої галузі краю.
Відзначимо, що ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології повинен був проходити упродовж двох днів. Але на прохання вчителів краю, директор Департаменту прийняв рішення про зміну термінів проведення олімпіади – замість двох днів, конкурс буде проведено в один.
Олімпіада проводиться у ІІІ тури: І – написання тестів, ІІ – практична робота, ІІІ тур – захист проектів на екологічну тематику.
В олімпіаді з екології беруть участь учні 10-11-их. На олімпіаду з’явилося 35 конкурсантів з 35, тобто 100 % явка.

Наш район успішно представили:

Славута Богдан Ігорович, Глибоцький ліцей;

Величко Максим Анатолійович,Глибоцький ліцей.




Проглядів матеріалу: 831 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 01.02.2014 | Комментарії (0)

       1 лютого 2014 року, на базі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки розпочався ІІІ тур Всеукраїнської олімпіади з французької мови. В урочистому відкритті взяли участь:  головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої та позашкільної роботи Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації Ольга Остафій; директор Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області Григорій Білянін; завідувач НМЦ іноземних мов та міжнародних відносин Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області Світлана Куриш; головний спеціаліст відділу економіки та соціального розвитку Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецькоїоблдержадміністрації Катерина Горюк; методист Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області Валентина Гладка; директор Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки Савелій Одайський. З вітальним словом до всіх учасників звернулась Ольга Романівна, яка передала вітання від імені директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації Михайла Бауера. Григорій Іванович також привітав учасників та зазначив: « Бажаємо вам наснаги та вдачі у випробуванні!». Світлана Куриш детально розповіла про процедуру проведення олімпіади. У І турі учні виконуватимуть завдання у вигляді тестів. ІІ тур передбачає творчу письмову роботу, після чого відбудеться перерва. У ІІІ турі визначатиметься компетенція аудіювання. ІV тур – усне мовлення. Савелій Одайський провів інструктаж щодо порядку проведення олімпіади. За словами Савелія Івановича кожен учень отримав талон на харчування, також у закладі працює буфет. Учасникам заборонено користуватися електронними засобами. Оцінюють знання та вміння учасників олімпіади висококваліфіковане журі. Із 35 зареєстрованих школярів на олімпіаду з’явилось 33.

Наш район успішно представили:

Лукинюк Анна-Марія Віорелівна, Йорданештська ЗОШ №2 І-ІІ ст.;

Кирчу Марінела Іванівна, Йорданештська ЗОШ №2 І-ІІ ст.;

Міглей Валентин Костянтинович, Карапчівський ліцей.

... Читати далі - тисни тут
Проглядів матеріалу: 827 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 01.02.2014 | Комментарії (3)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024