П'ятниця, 26.04.2024, 07:12















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Лютий » 16
            Сьогодні, 16 лютого, на базі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки відбулося урочисте відкриття обласного етапу Міжнародного конкурсу з українознавства з метою залучення учнівської молоді до пізнання України через індивідуально-пошукові форми, пропаганди сучасних досягнень науки про Україну та український народ; виховання підростаючого покоління в дусі патріотизму, любові та поваги до держави, історії, традицій, культури українського народу в ЗНЗ області.
До всіх присутніх з вітальним словом у ошатній актовій залі звернувся Григорій Іванович Білянін, директор Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області: «Нехай у кожному серці панує любов до Шевченка, до всього українського. Успіхів та перемог!»
Також зі вітальними словами звернулися представники журі: Кожолянко Г.К., - голова журі, доктор історичних наук, професор, етнолог ЧНУ ім. Федьковича; Мафтин Л.В, - заступник голови журі, доцент кафедри педагогіки та методики початкової освіти ЧНУ імені Ю.Федьковича; І.М.Дерда, заслужений артист України. 
Григорій Іванович, позитивно відзначив роботу оргкомітету та методистів Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області (Петра Старовойта, Тамару Мінченко, Ольгу Осовську, Юрія Коноплянка), адміністрації та викладацького складу Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки (Савелія Одайського, Галини Писаревської, Оксани Ганжелюк) у якісному забезпеченні проведення даного заходу. 
Також у святковій залі була представлена концертна програма. Глибоцький район представила учениця 9 класу Тарашанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Паскар Каріна, яка читала вірш «Ми чуємо тебе, Тарасе, крізь століття».
В конкурсі взяли участь 52 учні, переможці районних конкурсів з українознавства.









Проглядів матеріалу: 732 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.02.2014 | Комментарії (0)

     16 лютого, кращі знавці історії змагаються за право представляти нашу область на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії. Урочисте відкриття ІІІ етапу олімпіади відбулося в актовому залі Чернівецького вищого професійного училища №8 під головуванням Любові Тарангул, заступника директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації. «Знання історії, уміння логічно та послідовно викладати та аналізувати факти, проводити паралелі між хронологічними подіями вимагає неабияких зусиль, самовіддачі та відданості. Тому бажаю всім перемоги, віри у власні сили та високих результатів», – зазначила Любов Миколаївна під час вступного слова.
Оцінювати роботи буде компетентне журі на чолі з Олександром Добржанським, доктором історичних наук, професором, деканом факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету. Олександр Володимирович висловив щире бажання бачити учасників олімпіади студентами свого факультету та побажав перемоги найкращим.
Впродовж олімпіадного дня з учнями працюватиме організаційний комітет на чолі з Віктором Немешем, головним спеціалістом відділу кадрової роботи, правового забезпечення та діловодства, яким ознайомив учасників з організаційними моментами. До складу комітету входять: Тамара Богачик, заступник директора Інституту після дипломної педагогічної освіти Чернівецької області, Василь Федорак, методист з історії ІППО ЧО, Оксана Сакрієр, головний спеціаліст управління освіти і науки та Оксана Сохацька, головний спеціаліст.
 Комфортними аудиторіями та гарячим обідом учасників заходу забезпечив колектив училища під керівництвом Романа Цвірінька, директора закладу.







Проглядів матеріалу: 966 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.02.2014 | Комментарії (0)

   Сьогодні, 16 лютого 2014 року, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Михайло Бауер взяв участь у відкритті ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади із світової літератури. Олімпіада проходить на базі вищого професійно-технічного училища №3.

«Ви повинні розуміти, що ми не маємо права опустити планку на державному рівні. Адже вже два роки поспіль Чернівецька область, за результатами участі в IV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, займає 5 місце. Ми повинні говорити про це, гордитися такими результатами. Сьогодні, чомусь, в навчальних закладах немає культу олімпіад. Вчителі повинні розповідати учням про переваги участі в олімпіадах.

Запорукою такого успіху на державному рівні є те, що ми повність виключили суб’єктивний фактор з проведення конкурсів. Роботи оцінюються чесно та об’єктивно», – наголосив Михайло Йозефович учасникам олімпіади.

Директор Департаменту також відзначив, що всю відповідальність за проведення олімпіади несе, визначений заздалегідь, працівник Департаменту, який, ні в якому разі, не має права порушувати умови дорожньої карти.

Михайло Бауер повідомив, що в понеділок, 17 лютого, з 9 до 10 години в Інституті післядипломної педагогічної освіти (вул..І.Франка, 20)  буде працювати апеляційна комісія. В разі якщо учень не згідний з результатами, він  особисто може подати на  апеляцію.

В олімпіаді із світової літератури беруть участь учні 8-11 класів навчальних закладів краю. До участі зареєструвалося 56 учасників, з’явилося – 53.









Проглядів матеріалу: 927 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.02.2014 | Комментарії (0)

      Цікаво і активно пройшли заходи до дня Святого Валентина у Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Учні 11 класу разом з прес-центром школи підготували вітальні листівки для учнів всіх класів та скриньку  для  того, щоб всі бажаючі залишили у ній вітальні сердечки.

Масу задоволення приніс всім захід підготовлений девятикласниками разом з класним керівником Павлюк М. Г.  З старшокласниками 8-11 класів вони провели свято «Романтична пара» у вигляді конкурсів для пар. Ведучі Мандюк Лілія та Мінтіоан Марія розповіли про історію виникнення свята, як його святкують. А також проводилися різноманітні конкурси, в яких пари показали свої таланти та винахідливість. Свято пройшло цікаво і весело.

                                                                           ЗДВР    Чупрун В.Л.




Проглядів матеріалу: 747 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.02.2014 | Комментарії (0)

   Кохання! Це почуття подарувало нам велику кількість пісень, балад, поем, трагедій, а також імен: Беатріче, Лаура, Тетяна Ларіна, Шагане. Ми не знали б їх ніколи, якби не чудові вірші, створені на їх честь.

 Кохання  пронизує поезії Володимира Сосюри, Івана Франка, Пушкіна і Лермонтова, Шекспіра і Петрарки, Лесі Українки та Олександра Олеся...
 Отже, у нас сьогодні з вами свято кохання і ми вас щиро вітаємо на святі «Під знаком Купідона
».

Саме такі найщиріші вітання лунали зі сцени актової зали Черепковецької     ЗОШ.14 лютого цього року. Свято підготували учні 10-го класу разом з класним керівником Шотропою М.Д.

Ведучі свята Копачук Євген та Жижій Інна зауважили, що у відомого естрадного співака            

  Віктора Цоя є хороші слова: "Кохання варте того, щоб чекати, життя варте, щоб жити”. І нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання і любов до матері і батька, до землі любов одне до одного. Чекайте світлого, чистого кохання. І воно обов’язково прийде  до ваших сердець. Надійтеся й вірте в це всією душею.
З святом святого Валентина Вас.

 Педагог організатор                                                        Барарюк В.І.






Проглядів матеріалу: 810 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.02.2014 | Комментарії (0)

  «Не бути коханим — це всього лише невдача,

      не кохати — ось нещастя»

                              Альбер Камю

    14 лютого - свято любові, свято найкращого почуття, яке окрилює,  дає сили і натхнення, радість і захоплення і  завдячуючи якому продовжується життя на землі.

Вважається, що це свято відзначають уже понад XVI століть. Сучасне свято нерозривно пов'язане з ім'ям святого Валентина, якого прийнято вважати покровителем усіх закоханих.

Цей день також святкували і учні Йорданештської ЗОШ І – ІІІ ст. Учнями

11 – го  класу була підготовлена цікава конкурсна програма. Дуже вражаючим було зізнання пар у коханні. Всі пари по своєму були чарівними. Але найбажанішим для  них було визначення за валентинками  - Валентина та Валентини.

Це свято запамятається назавжди для наших учнів!!!! ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 838 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.02.2014 | Комментарії (0)

            Із нагоди 25-ї річниці виводу Радянських військ з Афганістану  в Стерченській ЗОШ І-ІІІст. пройшло ряд заходів. На початку тижня у школі була проведена лінійка «Час і досі не загоїв рани», уроки Мужності « Пам'ять не знає сивини». А 15 лютого 2014 року класним керівником 11-го класу Пшеничко О.П. було проведено захід «Афганістан болить в моїй душі», на який було запрошено воїнів-афгінців нашого села.
   Учні школи приготували цікаві виступи та презентації, в яких розповіли присутнім про долю земляків та висловили своє ставлення до війни. Під час заходу воїни-інтернаціоналісти згадували своє бойове минуле, безкорисливу солдатську дружбу і вірність військовому обов’язку. На честь воїнів-афганців у залі лунали пісні тих років: «Прийшов наказ», «Слава героям». Також діти вшанували хвилиною мовчання пам'ять своїх земляків.  Наприкінці заходу учні школи привітали гостей із пам’ятною датою та подарували їм квіти.
  Афганських подій ніколи і нікому не викреслити з календаря. І скільки б ми не повертались до тих подій, встановлюючи нові і нові факти, змінюючи цифри, все переоцінюючи, істина залишається одна – незмінно житиме пам'ять про Афганістан.

                

Проглядів матеріалу: 907 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.02.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024