Четвер, 25.04.2024, 07:07















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Лютий » 07
       Сьогодні  в  Купському  НВК  №2 вчителями  3 – го  та  4 – го  класів Тарицою  С.Л.  та  Богданюк  М.Р. було  проведено  годину  спілкування  з  учнями на  тему  «Зимо, зимонько  прекрасна!». Під  час  заходу було  використано  різні  форми  та  методи  роботи, а  саме: робота  в  групах, робота  в  парах, діти  декламували  вірші  про  зиму, відгадували  цікаві  загадки. Присутні  переглянули цікаву презентацію  дитячих  малюнків  на  зимову  тематику. Заняття  посприяло  не  тільки  засвоєнню  учнями нових  знань, а  й  виховало  любов  до навколишнього  середовища, діти  зрозуміли, що кожна пора  року  має  свої  принади  і  є  особливою та неповторною.




Проглядів матеріалу: 696 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.02.2014 | Комментарії (1)

З метою подальшого  розширення співпраці між Інститутом післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області, модернізації змісту освіти шляхом впровадження у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних області курсів духовно-морального спрямування, ознайомлення батьківської та педагогічної громадськості з курсом християнської етики як світської навчальної дисципліни 07.02.2014р. під егідою Інституту післядипломної педагогічної освіти в Черепковецьку ЗОШ І-ІІІ ступенів завітала група вчителів християнської етики, на чолі з координатором Горбачовою Лідією Іванівною.

Слід додати що вчителі пройшли відповідну підготовку під час літніх шкіл з християнської етики.

Учням було запропоновано семінари-тренінги з відповідної тематики.

Шкільній бібліотеці було подаровано літературу, тісно пов`язану з християнською етикою та Біблію.

          Учні школи отримали безліч вражень, адже завдяки таким лекціям їм цікаво разом пізнавати Біблію.

                Педагог-організатор                                                   Барарюк В.І.

 





Проглядів матеріалу: 702 | Завантажив: ToniaRMC | Дата: 07.02.2014 | Комментарії (0)

     6 лютого в Черепковецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів, соціальним педагогом Ткачук М.С. було проведене заняття з елементами тренінгу за програмою «Комунікативний тренінг для підлітків». Дана програма направлена на корекцію негативних проявів у взаємовідносинах, що впливають на самосприйняття  особистості у соціальній групі. В програмі використані матеріали міжнародних молодіжних проектів «Рівний – рівному», «Діалог», «Стратегії розв’язання конфліктів у спілкуванні».

Дане заняття проводилось з учнями 10 класу. Проведене заняття №1, до якого входять такі вправи як: «Знайомство. Правила групової роботи», «Очікування», «Мозковий штурм «Спілкування – це…» та інші.

По закінченню заняття учні ділились своїми враженнями та емоціями.

 Соціальний педагог                                                     Ткачук М.С.








Проглядів матеріалу: 822 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.02.2014 | Комментарії (1)

    Справді, так казав великий Сухомлинський. Тому щорічно з метою виявлення обдарованих дітей та молоді у різних видах мистецтва проводиться фестиваль дитячої та юнацької творчості «Чисті роси». Даний фестиваль цього року проходить у номінації «Музичне мистецтво», а саме: «Художнє виконавство», «Хореографічне мистецтво», «Циркове мистецтво». Комісія у складі працівників Глибоцького Будинку творчості дітей та юнацтва відвідували Багринівську ЗОШ І-ІІІ ступенів. Найталановитіші учні представили на розсуд журі концертну програму.

  Найкращі враження на поважне журі конкурсу справили оригінальні виступи наших артистів: Віра Ісопеску з піснею про наше село, виступи Александри Чеботар та Анжеліки Патраш, бальний танець у виконані Анжеліки Патраш та Петра Дякон, виступи молодших учнів.

"У кожній дитині горить сонце...".








Проглядів матеріалу: 663 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.02.2014 | Комментарії (1)

  30 січня найталановитіші учні нашої школи представили журі виступи в номінаціях «Художнє виконавство», «Хореографічне та циркове мистецтво».

Наша школа представила  виступи хорового колективу та вокальної групи «Dаtina» під керівництвом  художніх  керівників Вакарюк  Аурелії Тодорівни та Русу Сергія Васильовича.

          Величезний успіх мала пісня «Ей, діджей» у виконанні  дуету  Габор Вероніки та Заєць Ольті , акробатичний номер у виконанні учениць 5 класу Німіжан Марінели та Олар Евеліни та виступ фокусника-ілюзиониста – учня 5 класу Павлюк Костянтина. Також гарні враження мали всі від виконання хореографічними колективами танців «Гумі гном», «Ах, мамочкі», «Кадріль» і «Хора з Молдови».

           Участь обдарованих дітей у різних видах мистецтва сприяє подальшому розвитку, їх обдарувань та формуванню творчої еліти серед молоді.





Проглядів матеріалу: 713 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.02.2014 | Комментарії (1)

       6 лютого в Черепковецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання методоб`єднання вчителів  суспільно-гуманітарного циклу.

Було проведено відкритий урок з української літератури на тему:

«Ми чуємо тебе Кобзарю крізь століття» у 6-му класі. Вчитель Гнатюк О.В.

Пригадала учням про дитячі та юнацькі роки життя Кобзаря, провела вікторину, учні працювали у групах, відновлюючи вірші Т.Г.Шевченка.

Діти декламували вірші, співали пісень Кобзаря.



Проглядів матеріалу: 605 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.02.2014 | Комментарії (1)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024