Четвер, 18.04.2024, 21:45















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Лютий » 09

      Сьогодні, 9 лютого 2014 року, на базі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки стартував ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії. На урочистому відкритті були присутні: начальник відділу дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації Емілія Бабин; директор Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області Григорій Білянін; голова журі, директор Чернівецького музею авіації та космонавтики Віталій Яценко, директор ЧВПУР Савелій Одайський.

Із вітальним словом до присутніх звернувся Григорій Іванович: «Ця аудиторія зібрала усіх, хто закоханий у зорі. Своїми знаннями ви уже показали відмінні результати на І та ІІ етапах олімпіади. Натхнення вам, мудрої думки, віри у власні сили, творчості та наснаги, комфортності під час виконання олімпіадних завдань ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії».

Також учасників олімпіади привітав голова журі Віталій Яценко з побажаннями перемог.

Із алгоритмом проведення інтелектуальних змагань присутніх ознайомив методист науково-методичного центру природничо-математичних дисциплін ІППО ЧО Анатолій Андрух.

Із 31 заявлених 30 учнів узяли участь у олімпіаді.  Бажаємо учасникам успіхів!!!







Проглядів матеріалу: 761 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.02.2014 | Комментарії (0)

     9 лютого , на базі Чернівецького професійно-технічного училища №8 розпочався ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії .

В урочистому відкритті заходу взяли участь: директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації Михайло Бауер; завідувач науково-методичного центру природничо-математичних дисциплін Інституту післядипломної освіти Ольга Біляніна; головний спеціаліст відділу кадрової роботи, правового забезпечення та діловодства  Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Віктор Немеш; головний спеціаліст відділу фахової освіти, ліцензування та акредитації Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Лілія Бурченко; завідувач кафедри географії України та регіоналістики  географічного факультету ЧНУ ім. Ю. Федьковича, доктор географічних наук, професор, голова журі Василь Джаман; методист НМЦ природничо-математичних дисциплін ІППО Чернівецької області (секретар журі) Віталій Рибчинський.

«Минулого року з 9 учасників, які представляли Чернівецьку область на державній олімпіаді з географії, призові місця здобуло 6. Завдяки вдалим виступам на державному рівні за минулі роки, цього року наша область делегуватиме на  ІV  етап 11 учнів. Ви маєте знати, що за 2012- 2013 навчальний рік за результатами ІV етапу (державного) команда учнів Чернівецької області здобула 47 призових місць, а це у свою чергу, – 5 місце серед всіх областей. Це надзвичайно високий та позитивний результат.

Ви маєте розуміти, що серед вас кращі з кращих і, звичайно, переможуть найдостойніші. І ваше завдання – принести перемогу нашій області на державному рівні», – відзначив Михайло Йозефович під час звернення до учасників.

Директор Департаменту зазначив, що вся робота конкурсу проходить у відповідності до дорожньої карти, якої необхідно чітко дотримуватися.

 Учні виконують тестові завдання, після чого вони будуть мати можливість безкоштовно пообідати, далі – приступають до написання практичної частини.

Михайло Бауер констатував, що сьогодні до 15 години на сайтах Департаменту та Інституту будуть розміщені розв’язки завдань, до 21.00  – попередні результати. За його словами, згідно дорожньої карти, завтра вранці всі бажаючі учасники можуть подати на апеляцію.

На олімпіаду було заявлено  60 учнів, з’явилось - 59 .






Проглядів матеріалу: 758 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.02.2014 | Комментарії (0)

     Сьогодні, 9 лютого, на базі вищого професійного училища №3 м.Чернівці розпочався ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови та літератури.

В урочистому відкритті взяли участь: Л.М.Тарангул, заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької ОДА; О.М.Пономаренко, начальник відділу фахової освіти, ліцензування та атестації Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької ОДА; О.Р.Остафій, головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької ОДА (голова журі); М.Г. Загороднюк, головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та звітності Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької ОДА; Л.В.Нікішина, директор вищого професійного училища №3 м.Чернівці; Л.І.Іванова, методист НМЦ суспільно-гуманітарних дисциплін ІППЧО.

Любов Тарангул привітала учасників олімпіади, побажавши всім плідної роботи та достойних результатів і наголосила на прозорості проведення олімпіади.

Олімпіада проходитиме у 2 тури і передбачає виконання тестових завдань та творчих робіт.

Із 20 заявлених в олімпіаді беруть участь 18 учнів.

Результати оцінюватиме висококваліфіковане журі. Бажаємо успіхів учасникам!



Проглядів матеріалу: 773 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.02.2014 | Комментарії (0)

   7 лютого керівники шкільних гуртків  представили свої найкращі номери на районний фестиваль "Чисті роси".
В цьому році фестиваль проходив за трьома номінаціями: "Художнє виконавство", "Хореографічне мистецтво" та "Циркове мистецтво". Програма фестивалю складалася з 10 номерів і тривала 30 хв.
    В номінації "Художнє виконавство" Анатолій Антонович Когут, керівник вокального гуртка "Джерельце" та керівник інструментального гуртка Ганзюк Францішка Людвігівна представили такі номери: 
1) Хор 5-11 класів, твір "Боже Великий, Єдиний".
2) Вокал - Салахор Людмила, учениця 11-Б класу, пісня "Вчителько".
3) Ансамбль 5-11 класів "Попурі українських пісень".
4) Гра на фортепіано - Штефанович Георгій, учень 9 класу виконав тівр "Полонез" О.Гінського і Лодба Борис, учень 7 класу зіграв мелодію до кінофільма "Пірати Карибського моря".
   В номінації хореографічне мистецтво Чорней Мирослав Констянтинович та Когут Анатолій Антонович представили такі номери:
1) Сучасний танець учнів 2-Б класу "Кукарела".
2) Сучасний танець учнів 3, 4 класів "Хіп-хоп".
3) Народний гуцульський танець учнів 3-А класу "Голубка".
4) Бальний танець, учень 4-Б класу Герман Ілля.
   В номінації "Циркове мистецтво" виступила учениця 3-А класу Писарюк Аліна.
    
   
Проглядів матеріалу: 813 | Завантажив: Коровійська_ЗОШ | Дата: 08.02.2014 | Комментарії (1)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024