П'ятниця, 26.04.2024, 05:38















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 8
Гостей: 8
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Лютий » 26 » День відкритих дверей у Грушівському НВК.
10:59
День відкритих дверей у Грушівському НВК.

    У вівторок , 25 лютого на базі Грушівського НВК,  відбувся День відкритих дверей. Навчально-виховний заклад  відвідала методист управління освіти Глибоцької РДА – Колесник Альона Іванівна.

          Під час Дня відкритих дверей були відвідані  відкриті уроки  з української мови  у 8-му класі  ( вчитель І категорії , Онофрейчук Доріка Георгіївна, атестується на встановлення вищої категорії) . Тема уроку: «Звертання непоширені й поширені. Розділові знаки при звертанні». Новий матеріал вивчався в процесі самостійної роботи, яка носить творчий пошу­ковий характер. Це сприяє розви­тку в учнів самостійності, допит­ливості, здатності встановлювати певні закономірності. Вчитель доповнює і поглиблює відповіді учнів, стимулює їх на активне, свідоме засвоєння матеріалу

        Урок з  румунської мови у 8-му  класі (вчитель  вищої  категорії, Галушка Жанна Іллівна)., на якому учні писали контрольний диктант  на тему : « Legenda albinei» та у 9-му класі - тести.

           Наступний урок  з основи здоров’я  у 4-му класі (вчитель спеціаліст Мудрак Марія Григорівна, атестується на присвоєння звання старший вчитель).Тема уроку : «Безпека під час зимового відпочинку».

     Вчителька на уроці використовувала наочні матеріали- це  дозво­лило не тільки доступно викласти новий матеріал, але і закріпити його.

Задаючи читати матеріал за під­ручником, педагог дає питання, над якими, читаючи, треба поду­мати. Задані практичні завдання орієнтовані на застосування, по­глиблення знань, учитель показує, як треба зіставляти, осмислювати теоретичні закономірності з ви­конанням даного завдання.

       Далі відбувся круглий стіл учителів школи з методистом який надав основні рекомендації для роботи з учнями та педагогами. Обговорили основні завдання навчально-виховного процесу, та намітили шляхи їх вирішення.






Переглядів: 1129 | Додав: Ulia_RMC | Теги: День відкритих дверей у Грушівськом | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024