Середа, 24.04.2024, 01:33















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Лютий » 1 » ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з інформатики.
21:17
ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з інформатики.

        1 лютого 2014 року, в приміщенні Чернівецького професійного ліцею сфери послуг розпочався ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з інформатики. Цьогоріч олімпіада проводиться у 2 практичні тури – 1 та 2 лютого.

У актовій залі закладу Любов Тарангул, голова оргкомітету, заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації привітала учасників, побажала перемоги та наголосила, що за останні десятиліття зроблено значний прорив у сфері інноваційних технологій, які роблять наше життя комфортнішим. Тому кожен з учасників є переможцем, адже він вносить лепту в життя свого навчального закладу, району, а тепер і області.

З порядком проведення олімпіади присутніх ознайомила Ганна Скрипська, методист НМЦ природничо-математичних дисциплін ІППО Чернівецької області, яка зазначила, що учасники працюватимуть на платформі серверу Хмельницького ОІППО, з якою вони ознайомились під час тренувального туру.

З учасниками працює експерт-консультант Федір Сопронюк, декан факультету комп’ютерних наук, завідувач кафедри математичних проблем управління і кібернетики інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук ЧНУ ім.Ю.Федьковича, професор, доктор фізико-математичних наук. Федір Олексійович під час вітального слова висловив бажання бачити переможців олімпіади серед студентів свого факультету. 

Оцінювати роботи учасників буде компетентне журі на чолі з Валерієм Фратавчаном, доцентом кафедри математичних проблем управління і кібернетики інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук ЧНУ ім.Ю.Федьковича, кандидат фізико-математичних наук.

Впродовж двох днів з учасниками працюватимуть працівники Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області та навчального закладу, де проводиться оімпіада на чолі з Георгієм Куришем, начальником управління освіти і науки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької ОДА.

Колектив ліцею сфери послуг під керівництвом Орисі Цимбал, директора закладу забезпечив учасників теплими технічно забезпеченими аудиторіями та сніданком.

Наш район успішно представили:

Яніцкий Алін Михайлович, Карапчівський ліцей;

Божеску Аліна Миколаївна,Карапчівський ліцей;

Дущак Віталіна Георгіївна,Карапчівський ліцей.




Переглядів: 779 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024