Четвер, 25.04.2024, 08:48















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 8
Гостей: 8
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Лютий » 23 » ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з румунської мови та літератури.
23:52
ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з румунської мови та літератури.
     Сьогодні, 23 лютого, на базі вищого професійного училища №3 м. Чернівців розпочався ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з румунської мови та літератури, в якому беруть участь 23 учнів навчальних закладів області.
У відкритті взяли участь: С.І. Прінько, начальник Групи моніторингу системи освіти, господарського обслуговування та аудиту установ освіти області; О.Р. Остафій, головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької ОДА (голова журі); К.О.Горюк, головний спеціаліст Департаменту освіти і науки, молоді та спорту; Л.С.Говорнян, методист НМЦ суспільно-гуманітарних дисциплін ІППОЧО; О.В.Нікішина, директор вищого професійного училища №3 м. Чернівці; М.Ф.Бирка, доцент кафедри педагогіки, психології та теорії управління освітою, кандидат педагогічних наук (експерт-консультант); Л.І.Іванава, методист НМЦ суспільно-гуманітарних дисциплін ІППОЧО; Т.І. Леваднюк, методист НМЦ суспільно-гуманітарних дисциплін ІППОЧО; О.Є.Сахновський, завідувач кафедри методики викладання суспільно-гуманітарних дисциплін ІППОЧО, кандидат історичних наук, доцент; І.О.Савка, методист відділу навчального забезпечення і дистанційної освіти ІППОЧО; викладачі вищого професійного училища №3 м. Чернівців.
С. І. Прінько привітала всіх присутніх від імені директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької ОДА та побажала комфортності написання олімпіадних завдань. Світлана Іванівна зауважила: «Горда тим, що учнівська олімпіада з румунської мови та літератури завжди проходить на високому рівні. Олімпійці майстерно володіють Словом та з року в рік виборюють почесні призові місця».
З вітальним словом до учасників олімпіади також звернулася О.Р.Остафій, яка побажала успішної роботи. Методист ІППО ЧО, Л.С.Говорнян, провела детальний інструктаж щодо проведення олімпіади. 
Перша частина олімпіади передбачає проведення тестування. У другій частині учні писатимуть творчі завдання.
Переглядів: 1053 | Додав: Ulia_RMC | Теги: ІІІ етап Всеукраїнської учнівської | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024