Четвер, 25.04.2024, 07:30















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Лютий » 16 » Обласний етап Міжнародного конкурсу з українознавства, присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка
20:47
Обласний етап Міжнародного конкурсу з українознавства, присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка
            Сьогодні, 16 лютого, на базі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки відбулося урочисте відкриття обласного етапу Міжнародного конкурсу з українознавства з метою залучення учнівської молоді до пізнання України через індивідуально-пошукові форми, пропаганди сучасних досягнень науки про Україну та український народ; виховання підростаючого покоління в дусі патріотизму, любові та поваги до держави, історії, традицій, культури українського народу в ЗНЗ області.
До всіх присутніх з вітальним словом у ошатній актовій залі звернувся Григорій Іванович Білянін, директор Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області: «Нехай у кожному серці панує любов до Шевченка, до всього українського. Успіхів та перемог!»
Також зі вітальними словами звернулися представники журі: Кожолянко Г.К., - голова журі, доктор історичних наук, професор, етнолог ЧНУ ім. Федьковича; Мафтин Л.В, - заступник голови журі, доцент кафедри педагогіки та методики початкової освіти ЧНУ імені Ю.Федьковича; І.М.Дерда, заслужений артист України. 
Григорій Іванович, позитивно відзначив роботу оргкомітету та методистів Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області (Петра Старовойта, Тамару Мінченко, Ольгу Осовську, Юрія Коноплянка), адміністрації та викладацького складу Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки (Савелія Одайського, Галини Писаревської, Оксани Ганжелюк) у якісному забезпеченні проведення даного заходу. 
Також у святковій залі була представлена концертна програма. Глибоцький район представила учениця 9 класу Тарашанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Паскар Каріна, яка читала вірш «Ми чуємо тебе, Тарасе, крізь століття».
В конкурсі взяли участь 52 учні, переможці районних конкурсів з українознавства.









Переглядів: 732 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024