П'ятниця, 19.04.2024, 09:31















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Лютий » 27 » Семінар вчителів фізичного виховання.
11:44
Семінар вчителів фізичного виховання.

   На базі Карапчівського ліцею 26 лютого 2014 року відбувся семінар учителів фізичної культури на тему: «Використання оптимальних методів і формування навчальної діяльності для забезпечення якості навчання учнів».  

 Метою семінару було розкриття ролі фізичної культури в житті людини, спонукання учнів до заняття фізичними вправами, загартовуванню організму в повсякденному житті.

Розпочав роботу семінару методист райметодцентру управління освіти, Глибоцької РДА Лях М.Г., який ознайомив присутніх з прогамою семінару, передавши слово директору школи Товарницькому Є.В.

Керівник навчального закладу ознайомив учасників семінару з особливостями функціонування навчального закладу, було детально проаналізовано роботу спортивного напрямку, досягнення учителів та їхніх учнів за останні роки. Євгеній Васильович наголосив на тому, що фізична культура та спорт посідають особливе місце у житті школи.

Керівник районного методичного об’єднання учителів фізичної культури Шородок В.Г. доповів аудиторії про техніку безпеки під час проведення уроків фізичної культури та спортивно-масових заходів.

 На початку семінару учасники ознайомилися із презентацією досвіду роботи учителя фізичної культури Карпапчівського ліцею Савчука Г.І.  на тему: «Оптимізація навчального процесу на основі удосконалення структури сучасного уроку з вільним вибором здорового способу життя» та позакласної роботи з фізичної культури, де були присутніми на змаганнях між учнями 4-х класів по програмі «Веселі старти» - «Хто ти майбутній олімпієць»

 В теоретичній частині активно учителі розкрили тему семінару. Звернули увагу на вимоги безпеки під час проведення занять фізичною культурою і спортом, на зайнятість всіх учнів різних спортивних груп на уроці фізичної культури, щільність уроку.

  В практичній частині учителі відвідали відкритий урок в 10-му класі на тему: «Волейбол». Урок пройшов на зразковому методичному і науковому рівні. При обговоренні відкритого уроку всі учителі висловили позитивні висновки, подякували учителю за зразковий урок.

По завершенню семінару було розглянуто та  прийнято методичні рекомендації.

Методист РМЦ    Лях М.Г.


















Переглядів: 1094 | Додав: Ulia_RMC | Теги: Семінар вчителів фізичного вихованн | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024