П'ятниця, 29.03.2024, 13:33















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Лютий » 3 » Відбулась щопонеділкова нарада управління освіти.
13:13
Відбулась щопонеділкова нарада управління освіти.

На нараді розглянуто ряд важливих питань з організації навчально-виховного процесу в закладах освіти району.

Розпочалась нарада з представлення стажерів управління освіти-переможців конкурсу на заміщення вакантних посад головних спеціалістів: Репіної Олени Мірчівни та  Марчука Андрія Івановича.

Начальник управління освіти вкотре наголосив, що дотримання належних санітарно-гігієнічних норм та температурного режиму у школах та дитячих садках- найважливіша задача за умови низьких температур: «Директор школи, завідувач ДНЗ  несе персональну відповідальність за тепло у навчальному закладі. Вчасне інформування управління освіти про надзвичайні ситуації у закладі освіти для забезпечення оперативного реагування - обов`язок дирекції навчального закладу. Вкотре наголошую: школи і садки мають необхідне обладнання для забезпечення безперебійної подачі тепла, тому неприпустимо, щоб тепловий режим не відповідав нормам.»

Заступник начальника управління освіти І.Ю.Цуркан доповіла, що минулого тижня відбулось засідання Регіональної експретної комісії, яка атестувала Молодійський ДНЗ, Молодійську ЗОШ та Михайлівський НВК.

Також Інна Юріївна повідомила, що згідно програми комплексної перевірки стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення і територій, техногенної та пожежної безпеки, організації аварійно - рятувальної справи у Глибоцькому районі у навчальних закладах району відбудеться  перевірка з цивільного захисту з 4 по 7 лютого .

 Методисти РМЦ звітували про результати участі команди району в  обласних олімпіадах:

Ольга  Василівна  Блисенко розповіла про успішні результати з екології: Славута Богдан з Глибоцького ліцею (вчитель Гаврилюк Н.І.) здобув переконливу перемогу-І місце,  Величко Максим з Глибоцького ліцею (вчитель Козачук О.О.) посів ІІІ місце. Про успіхи на олімпіаді з французької мови доповіла Заяц Віра Петрівна: «Вкотре високу педагогічну майстерність та якість знань учнів продемонструвала Йорданештська ЗОШ №2. Кирчу Марія Григорівна підготувала переможця - перше місце посіла Кирчу Марінела, учениця 7 класу, яка обійшла у змаганні минулорічну переможницю державного етапу, а Оксана Дмитрівна Кирчу підготувала Лукинюк Анну-Марію, яка посіла ІІІ місце.»

Непримустимо низькі результати участі команди району в олімпіаді з інформатики. Начальник управління дав доручення вивчити стан викладання та рівень навчальних досягнень учнів з інформатики та доповісти про це на колегії управління освіти.

Голова райкому профспілки працівників освіти С.І.Лазурко ознайомила присутніх з підсумками обласного конкурсу на кращий колективний договір заладу освіти. Відрадно, що серед трьох переможців у області- колектив Кам`янської ЗОШ, який нагороджено премією 600грн., а директора Карлійчука О.В. та голову ПК Стрілак Є.І. – грамотами Обкому профспілки працівників освіти і науки.

За підсумками наради начальник управління освіти В.Г.Швець дав ряд доручень та окреслив першочергові завдання для навчальних закладів та управління освіти.

Переглядів: 691 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024