Середа, 24.04.2024, 04:19















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Лютий » 10 » Відбулась щопонеділкова нарада управління освіти.
15:01
Відбулась щопонеділкова нарада управління освіти.

    10 лютого в управлінні освіти Глибоцької РДА відбулась чергова  нарада при начальнику управління освіти. Швець Василь Григорович акцентував увагу на  ключових завданнях поточного тижня:  "Необхідне термінове обстеження стану  електрогосподарства в закладах освіти, кожен навчальний кабінет, навчальне приміщення повинні бути обладнані розетками, подовжувачами, щоб забезпечити використання ІКТ на уроках. Необхідно дирекціям шкіл, методистам РМЦ та головним спеціалістам управління освіти   активізувати  роботу з молодими вчителями, стимулювати їх громадську активність. Кожен вчитель повинен відчувати особисту причетність та відповідальність за все, що відбувається у школі: від навчально-виховних заходів-до матеріально-технічного та санітарно-гігієнічного стану.

На особливому контролі всіх відповідальних - участь команди району в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт."

 Начальник управління освіти подякував методистам, вчителям та учням,  які здобули призові місця на олімпіадах, а також зауважив, що потрібно продовжувати працювати в такому ритмі й надалі,  залишатися першими серед районів.

 Заступник начальника управління освіти Цуркан Інна Юріївна озвучила план роботи на тиждень, ознайомила присутніх з заходами, які будуть відбуватися з 10 по 16 лютого, а також повідомила, що перевірка з цивільної оборони, яка відбулася в районі минулого тижня, пройшла на належному рівні.

 Завідувач РМЦ Намака Олеся Сидорівна прозвітувала про заходи, які відбулися впродовж минулого тижня: фестиваль дитячої та юнацької творчості «Чисті роси»; фінальні змагання з волейболу серед дівчат; засідання ШМППС для працівників психологічної служби в Тереблеченській ЗОШ; акція «На зустріч мрії»; заходи в школах, присвячені 200- річчю від Дня народження Кобзаря; предметні тижні в школах; психологічні тренінги з вчителями; педагогічні ради; зимові забави дошкільнят; вечори зустрічі з випускниками.

 Директор ЦТКСЕУМ  Дудка Анатолій Петрович доповів про участь в конкурсі  пошуково-дослідницьких робіт, участь в обласному конкурсі «Мій рідний край», в якому вихованці здобули призові місця.

 Методист РМЦ Лях Микола Георгійович, розповів про участь учнів у  зональних змаганнях  з волейболу в залік 69 обласної спартакіади школярів, яка відбулася в м. Путилі. Школярі Глибоцького району, здобувши перемогу в зональних змаганнях, отримали путівку для участі в фінальній частині змагань, яка відбудеться 14 лютого в м. Новоселиці. 

За підсумками наради начальник управління освіти В.Г. Швець дав ряд доручень , зокрема:

1.Створити комісію та обстежити  стан електрогосподарства ЗНЗ, ДНЗ,ПНЗ.

2. Продовжити роботу з молодими вчителями з метою їх активної  інтеграції в освітній простір закладів

3. Проаналізувати та доповісти на наступній апаратній нараді наявність та функціонування сайтів Карапчівського ліцею, Станівецького НВК, Горбівецької ЗОШ.








 

Переглядів: 734 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024